cv’mi daha dolu hale nasıl getirebilirim?

merhaba, soruyu kısaca şöyle açıklayayım, yeni mezunum ve cv’me yazabilecek çok az şey olduğunu gördüm bugün. acaba daha dolu hale nasıl getirebilirim? eğitimler, sertifikalar çok çok önemli mi? önemliyse şayet bir cv’de kesinlikle şu eğitimler olmalı dediğiniz bir şey var mı? ve genel fikirleriniz varsa onları da alabilirim belki benim bu soruda aklıma gelmeyen ama sizlerin önemli bulduğunuz detaylar gibi. şimdiden cevap verecek olan tüm süslülere teşekkür ediyorum.

1. Anonim 1 İktisat mezunuyum, biraz araştırma yaptığım kadarıyla en çok office 365, özellikle Excel, proje yönetimi yazılımı, dijital pazarlama gibi eğitimlerin çok önemli olduğu vurgulanmış birçok sitede ama sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var.

9 ekim 2022 23:18

2. İngilizce şu an eğitim alıyorum Boğaziçi Online dil okulundan, konuşmamı geliştirmek için de cambly aldım. Dediğiniz sitelere hemen bakacağım, farklı önerileriniz var mı süslü? Eğitim sertifika dışında bir cv'nin daha dolu olması açısından mesela.

9 ekim 2022 23:54

3. Staj yap süslü

9 ekim 2022 23:58

4. Anonim 3 staj işe yarar mı dersiniz? Ben hiç yapmadım açıkçası hatta düşünmedim bile işe yaramaz diye.

10 ekim 2022 00:19

5. Stajın nasıl işe yaramayacağını düşündünüz ya neden? Özgeçmişte olması gereken en önemli şey falan.

10 ekim 2022 01:25

6. Şundan dolayı aslında, çoğu arkadaşım yaptı ama cv'de bir değeri olmadı gibi şirketlerde tarzında konuşmalarını çok duymuştum, staj zaman kaybı gibi yorumlarından dolayı aslında. Ama anladığım kadarıyla yanılıyorlar, ilk işim şu an staj araştırmak olacak süslü.

10 ekim 2022 02:25