döviz kuru yüzünden ağlayanınız var mı yoksa normal misiniz?

ben aşamıyorum bir veya birkaç o evladının yüzünden hayatımızın çalınmasını, köpekler gibi çalışıp her gün fakirleşmeyi. çok istediğim montu alamamayı, delireceğim artık. son 2 aydır iliklerimizi sömürdüler iyice

1. Abi hayat böyle geçmez manyak olursunuz.

9 aralık 2021 07:45

2. Mont falan ne ki.çocuğuna gıda alamayan ebeveynleri düşünün.daha acı ne olabilir bilemiyorum

9 aralık 2021 08:44

3. Herkesi düşünüyorum elbette fakir olan daha da fakirleşiyor açlık sınırına geliyor. Biz lükslerimizden (mont ne ara lükse giriyorsa? Feragat ederiz ama o insanlar kim bilir napıyor herkese elimiz de yetişmiyor artık. Sürekli kendimden daha kötü birilerini düşünüp memnun olamam, neden toplım olarak bize bu öğretiliyor anlamıyorum. Kendimden daha kötü durumda olan birini düşünüp kendimi rahatlatamam.

9 aralık 2021 09:55

4. Gene salaklandınız yanlış bişey mi demişim?ben de bayılmıyorum istediğim şeyleri alamayışımıza.evet mont da giyinme ihtiyacı temel bi ihtiyaç ama en temel ihtiyaç beslenme ihtiyacıdır en temel ihtiyaç bile karşılanamaz hale geldi demek istiyorum yani sizlere hak veriyorum.sinirleriniz bozulmuş normaldir, ama gelip burda ısırmaya çalışmayın herkesi

9 aralık 2021 12:46

5. a6 sana pavlovun ihtiyaçlar piramidini yazıyorum, araştırabilirsin