dövme sildirme işlemiiiiiiiiiiii?

süslüler dövme sildirmiş olan ve sonuçtan memnun kalan var mı?gerçekten tamamen siliniyor mu ? benim küçük 2 cm çapında bir dövmem var sildirmek istiyorum çok yoğun bir boya da yok sizce sonuç olumlu olur mu

1. Sildirmek çok acı verirmiş gibi süslü ya, üstüne baska bisi yaptirmak istemez misin ki?

24 ocak 2019 23:17

2. Süslü çok abes bir şey yaptirmadiysan sildirme ya eski sevgilinin esinin adı falan değilse. Evet tamamen siliniyor.

24 ocak 2019 23:29

3. Merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz ve dövmeniz renkli mi ? Ben İstanbulda bir yerde sildirdim Şirinevler'de Epiklinik ismi.Benim dövmem siyah ve 10 cm kadar uzunluğu yaklaşık 6 seansta silindi.Seanslara 1-1.5 ayda bir gittim silimden sonraki süreçte yara gibi kabuk bağladığı için araya zaman koymak gerekiyor ki deri iyileşsin.

25 ocak 2019 02:06

4. bende ayrıntı öğrenmek istiyorum süslüler mesela yaptıran var mı ? fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ?

25 ocak 2019 16:25

5. benim saftirik erkek kardeşim, eski sevgilisinin adını yüzük şeklinde yüzük parmağına dövme yaptırdı (hem de gözlerimin önünde). çok dil döktüm ama dinlemedi. şimdi sildirmekle uğraşıyor.

yapılan işlem, lazerle üst derinin yakılması. gittiğiniz yere göre acısı ve süresi değişiyor. profesyonel bir yere giderseniz lazerin yoğunluğunu doğru ayarlar ve canınız "o kadar da" yanmaz. ama acı oluyor maalesef. kolay bir işlem değil.

3 seans gitti. mesela ikinci gittiği yer çok yakmış canını. ama son gittiği yerden memnun kaldı. şu an baya soluk renkte dövme. en az bi 3 seanslık daha işi var maalesef.

25 ocak 2019 16:33