düğün öncesi arayan eski sevgili meselesi ve nişanlımın konuyu gereğinden çok abarttığımı söylemesi, abartma mı bu cidden?

düğün hazırlıkları zaten geriyor, mekan devamlı bir şey soruyor akrabalar bilmem ne devamlı bir şey soruyorlar, annemler bir şey istiyorlar, gelinliğimi eleştiriyorlar bilmem ne. sinirlerim hassas şu anda zaten. eski sevgilim evleneceğimi duymuş. mesaj attı, telefonunu silmiştim. instagramdan atmış. görüşmek istediğini yazmış iki paragraf döşemiş. hayır dedim net  bir şekilde. lütfen görüşelim o kadar yıl neler yaşadık son bir kez görüşmek istiyorum vs yazdı bu sefer. ben de engelledim. engellemeden önce profiline baktım. sevgilisi var ya boy boy fotolar. bu sefer telefonuma mesaj atmış nereden buldu bilmiyorum bir ortak tanıdık vermiştir ama kim bilmiyorum. benim bu sefer kablolar attı. önce instagram engelini açtım, sevgilisinin hesabını buldum. hem insta hem wp mesajlarının screenshotlarını attım kıza. bu sefer eski sevgilim bana mesaj atıp bu kadar şerefsiz bir insana dönüştüğünü bilmiyordum. ben sana aşık olduğum için falan yazmadım görüşelim diye öyle bir aklıma geldin diye yazdım demiş. mal ya düğünümden önce aklına gelmişim. kız da ayrılmış bundan. neyse nişanlım da dedi ki zaten çok streslisin çok abarttın, her yerden engelleseydin kıza niye yazıyorsun. şimdi uzatabilir seninle görüşmek konusunda. bir de böyle yaptığın için sarabilir dedi. eğer eski sevgilim yine bana bir şekilde bana ulaşırsa tek bir iletişim kurmamı istemediğini söyledi. ne ona cevap vermemi, ne başkalarının gözünü açmak için onun benimle iletişim kurmaya çalıştığını söylemek için iletişime geçmemi istemediğini söyledi

1. Buluşmak isteğine hayır diyince ısrar etmesi sonucu İnstagramdan engelledim. Buna rağmen telefon numaramı bulup mesaj atması öok saygısızca geldi. Ne demek yani hayır dediğim halde ısrar etmesi? Benim hayır dememi görmezden gelip neden etkisiz elemanmışım gibi davranıyor? Bu benim tepemi attırdı açıkçası

16 eylül 2022 17:22

2. nişanlınız saçmalamış. siz eski sevgilinizle iletişim kurmamışsınız ki zaten, engellemiş geçmişsiniz. hala ısrar etmesi üzerine de, ki gerçekten pislik insan hareketi, hak ettiği muameleyi göstermişsiniz. ki ben o kızın yerinde olsam teşekkür ederdim size gözümü açtığınız için, belki çok aşıktı eski sevgilinize. kıza da iyilik yapmışsınız. nişanlınız bana kıskanç ve toksik bir insan gibi geldi, bence ilişkinizi gözden geçirin.

16 eylül 2022 17:41

3. Iyi yapmışsın süslü. 1 kere hayırdan anlamayıp devam etmiş. Eline sağlık.

16 eylül 2022 17:57

4. Nişanlın böyle bir durumda erkeğin tarafını tutuyorsa bil ki o da aynı kumaştan. Kendini eski sevgilinin yerine koyup sana patlamış. Nişanlında da var bi numaralar bence iyi düşün.

16 eylül 2022 17:59

5. Ay valla çok iyi yapmışsın süslü. Nişanlın abartmış bence. Rahatsız etmeseymis ısrarla, hakkını vermişsin sadece.

16 eylül 2022 17:59

6. Ne kadar pasif bi nişanlın var. Bu ne böyle? Aynı şeyi nişanlın yaşada daha çok tepkili olursun çok eminim.

Çok iyi yapmışsın süslüm aferin sana. Bir de demiş ki bu kadar şerefsiz bir insana dönüştüğünü bilmiyordum ahshahsh Bi siktir git ya :DD harbiden ağır mal. Yok aşık olduğu için yazmamışmış. Ulan geri zekalı, evlilik arifisinde olan exe mesaj atmak ne demek!! Nişanlısı olay yapsa ne olacak?

Bu mesaj senin ilişkinde bunca stresin arasında tatsızlık çıkarabilirdi ss farkındasın di mi? Ama iyi yapmışsın, etkiye tepki. Hadsiz şerefsiz ya çok kızdım.

Sana sarsa kaç yazar ayol? Nişanlın bundan niye korkuyor anlamadım, tersine sorumluluk alması gerekmez mi? Korkma ben varım, hiçbir şey yapamaz gibisinden. Ben olsam bozulurdum, sen korkabilirsin ben korkmuyorum kendim hallederim merak etme bebiş, derdim nişanlıma. Bi tane de makas alırdım yanağından. Anlasın salaklığını.

16 eylül 2022 18:00

7. Anonim 10'a birebir katılıyorum! Tam olarak bu! İnsan bizzat halleder. Hem etliğe sütlüğe karışmamış, hem halletmene laf etmiş. Sararmışmış.

Ss hayatında olmuş ve olan erkeklerde bir problem var bence ama sen bilirsin. Şimdiden mutluluklar bu arada.

16 eylül 2022 18:05

8. Nişanlın aklı başında mantıklı adammış. Evlenmek için iyi bir seçim 👍🏻 Allah bir yastıkta kocatsın

16 eylül 2022 18:08

9. Etliğe sütlüğe mi :d

Evet ss eski sevgilin yüzsüz ısrarla her yerden yazması hadsizce. Stresten biraz abartmışsın geldi bana da, belki her yerden engelledikten sonra tekrar ulaşmaya çalışsaydı o zaman yapabilirdin.  uğraşmana değmezdi

16 eylül 2022 18:08

10. Anonim 11, yazdığınızı okuduktan sonra nişanlımın kıskanmış olduğunu düşündüm. Nişanlım pasif biri değildir, sadece gereksiz insanlar ile iletişim kurmayı saçma bulur

16 eylül 2022 18:13