düğün yapmayan süslüler, nasıl evlendiniz?

nikah dairesinde nikah mı kıydınız? yine de insanları davet ettiniz mi? veya kutlama yemeği tarzı mı yaptınız, ne kadar insan çağırdınız vb anlatabilir misiniz acaba? fikir duymak istiyorum da

1. Herkesi belediyenin nikah sarayına çağırdık. 250 civarı kişi gelmiştir muhtemelen. Nikah 5 dk sürüyor bitince görevliler takı alanına yönlendiriyor davetlileri. Gelin damat fotoğraf köşesinin önünde duruyor aile üyeleri takılarını takıyor misafirler kutuya atıyor. Beklediğimiz herkes de takısını verdi birkaç fire hariç. Bizde kimse yemek yemiyoruz takı niye takalım diye düşünmüyor. Biz onlara ne taktıysak bize de o takıldı istisnalar olsa da.

10 ekim 2022 22:44

2. Nikah dairesinin bahçesini ayarladık bahçede kıyıldı nikah. Sonrasında takı töreni fotoğraf çekimi vs oldu. Ardından davetlilerle beraber ayarladığımız kır bahçesi gibi bir yere geçip yemek yedik bizde de 150 kişi civarı geldi. Kutlama yemeği gibi oldu evet. Sonra biz arkadaşlarımızla after partye geçtik  ve kapanış.

10 ekim 2022 23:10

3. Ben geçen sene yazın evlenmiştim yasakların olduğu zamanlar, o yüzden yemeği geç ikram dahi yasaktı. Nikah seremonisi diye geçiyor nikah töreni yani. nikah dairesinde değil, açık alanda bahçeli bir mekanda yaptık. nikah memuru da oraya geldi, hem nikah kıyıldı hem takı töreni oldu. öyle bir buçuk iki saatlik bir törendi işte. Düğün istemediğimiz için müzik orkestra dans falan olmadı tabii ki, olsa zaten düğün olmuş olurdu sjdjdjdjsd ikram yasak olmasaydı kokteyl tarzı yapardık, bir şeyler atıştırmak daha hoş olurdu.

10 ekim 2022 23:54

4. nikah yaptik takı töreni falan oldu bahcesinde muzisyende vardı. daha sonra kuzen arkadaslarla meyhaneye gidip oynayip eğlendik.

11 ekim 2022 00:04

5. Nikah sonra 20 kişiyle yemekli canlı müzikli parti. Çok güzeldi <3

11 ekim 2022 10:41

6. Ulan çok özendim şuan şu iş beni minimum 300 bin lira kara sokar, normlardan arınabilsem.

11 ekim 2022 11:02

7. Nikah dairesinde nikahımız oldu. Fotoğraf falan da çekildi o gün. Sonra nikah çıkışı eve gidip üstümüzü değiştik ve konuklardan yaklaşık 60-70 kişiyle beş çayı yaptık yakındaki kafede. Çizkek ve içecek 60-70 kişilik 500 tutmuştu  2014 yılında. Hey gidi günler. Ama hiç pişmanlığım yok düğün yapmadığım için. çekilecek dert değil. O parayla araba aldık. Sonra o araba değerlendi üstüne para koyup sıfır araba aldık. Düğün çok gereksiz bi harcama bana göre.

11 ekim 2022 13:47