düğüne çelenk yollama?           ?

arkadaşımın düğününe katılamayacağım malesef çelenk yollamayı düşünüyorum sizce uygun mudur? büyük şehirde yaşamıyor memnun kaldığınız bir çiçek gönderim firması var mıdır yollayabileceğim? ( çiçeksepeti hariç )

1. Yolla süslü. Benim düğüne gönderen arkadaşlarımız olmuştu. Hoşuma gitmişti. Böyle şeyleri seveceğimi sanmıyordum ama tatlı gelmişti bu jest. Çok da sürpriz olmuştu beklemediğimizden.

Bence düğün olan yerdeki bir çiçekçiyi internetten bulup iletişime geçip hesabına para yollayıp yaptıra da bilirsiniz. Çiçeksepetinde falan da var.

Benim hoşuma gitmişt ve gidemediğim düğün olursa ben de yollarım artık.

1 ekim 2021 13:34

2. (link: https://www.ciceksepeti.com/60-kirmizi-gul Ben bunu göndermiştim) çelenk düşündüm ben de ama sonra bunu gönderdim daha tatlı duracağına karar verip. Çiçeksepeti istememişsiniz ama yine de yazdım, arkadaşım çok mutlu oldu çünkü.

1 ekim 2021 13:39

3. Çelenke o kadar para vereceğime yüzyüze geldiğimiz bir gün altın veririm veya evine hediye gönderirim hem daha makbule geçer

1 ekim 2021 13:52

4. İban isteyin para yollayın ya da altın alıp kargolayın çelenk çok gereksiz geliyor bana.

He illa gönderecekseniz yasadıgı şehirdeki çiöekcileri aratın googleda o şekilde yaptırın şehirlerarası yapan bir firma olsa bile cok masraflı olur

1 ekim 2021 14:12

5. Hediye götürecektim zaten, yorumlar için teşekkürler fikrim oluştu