dün ders kaydımı yaptım danışman hala onaylamamış?

yarın son gün biliyorsunuz onaylamazsa sorun çıkar mı ? 1. sınıf olduğum için yol yordam bilmiyorum öğrenci işlerini mi arasam ?

1. Hacettepe'de misin süslü?

Danışman benim ders kaydıma müdahale etti o yüzden kesinlestirilmemis ve onaylanmamış görünüyor. Başka bir arkadaşıma da aynısı oldu, danışmanımiz da aynı. Ikimiz de mesaj attik,bana geri dönmedi ama arkadaşıma son gün onaylayacagini söylemiş.

Bana da öyle olur diye düşünüyorum ama mesajıma dönmediği için de merak içinde kaldım.

1 ekim 2020 12:49

2. Bizde kaydı yaptıktan sonra onayın pek önemi olmuyor hoca kafasına göre yapıyor yapmasa da öğrenci işleri hallediyor.

1 ekim 2020 12:49

3. Bence sakin ol ama olamam diyosan ogrenci islerini aramak yerine hocana mail at suslu. Danismanin sonucta

1 ekim 2020 12:49

4. Genelde ders kaydını son güne bırakan öğrenciler olduğu için son gün hepsini toplu şekilde onaylıyorlar endişelenmeyin. Yarın mesai saatleri bitmesine yakın hala onaylamadıysa sistemden hocaya mesaj atabilirsiniz

1 ekim 2020 12:52

5. yarını bekle bir şey olmaz toplu onaylıyorum ben de hep mail atsan bile dönmeyebilir yoğunluktan.

1 ekim 2020 12:56

6. Süslü nerden bilelim yarın son gün mü benim 10u son mesela danışman hocanıza sistem üzerinden ya da gmail hesabınızdan mail atın sorun olduğunu sanmıyorum

1 ekim 2020 13:27

7. bazı üniversitelerde hoca onaylamasa da otomatik onaylanıyor. sen onaylayıp kesinleştirdiysen panik yapmanı gereken bir durum yok.

1 ekim 2020 14:24

8. Hepimizi aynı okulda sanmanşahane