dün gece ilişkimi bitirdiğim erkek arkadaşımı yanlışlıkla facetime’dan aradım?

görmeyeyim diye arama kayıtlarını siliyordum, anında kapattım ama annemde denedim bildirim geldi. çalmadı telefon ama cevapsız facetime araması diye yazdı. sanırım daha görmedi geri dönüş yapmadı.. süslüler, yazarsa sorarsa yanlışlıkla olduğunu mu söylesem başka bir şey mi söylesem? çok utanıyorum şu an of ne diyim ki

1. bence telefonu temizliyordum yanlışlıkla tıkladım de doğruyu söyle. o zaten ne söylersen söyle kendi kendine bilerek aradığını düşünecek en azından alakasız bir şey söyleme direk yanlışlıkla aramışım de geç

3 şubat 2021 22:45

2. Ay umarım inanır ya. Bir daha elimi sürmeyeceğim şu arama kayıtlarına :(

3 şubat 2021 22:46

3. geri dönüş yapmayarak yanlışlıkla olduğunu düşündüğünü belli etmiş bence.

3 şubat 2021 22:59

4. İnanmasa da sonra iletişime geçmezsiniz süslü ne olacak. İsterse unutamadığınızı düşünsün ne olacak sanki hic takılmayın dertlenmeyin

3 şubat 2021 23:18

5. eskiden instagramda mesaj kısmında kalp işareti vardı basınca direk kalp emojisi gibi bi şey gönderiyordu. Ay ben de instagram mesajlarını bile silicem derken ona basmıştjm "ne anlamalıyım?" Yazmışto. Ben de direk yanlışlıkla oldu mesajları siliyordum yazmıştım. Bu kadar basit süslü sakın uzatma hatta direk yanlışkıkla oldu de geç

3 şubat 2021 23:26

6. Biraz önce FaceTime'dan aradı açmadım, sonra whatsapptan görüntülü aradı neyse açıp gerçeği söyleyeyim dedim. Gülümseyip olur öyle şeyler tabii ki önemli değil falan dedi. Umarım inanmıştır... teşekkür ederim cevaplarınız için süslülerim

3 şubat 2021 23:33

7. Şimdi kazara aradım dersen yalan gelir ona. İnanma olasılığı düşük. Eğer karşı taraf çok hatalı falan filansa ilişkinin bitmesinde seni alakadar etmez koç minvalinde bir cevap verebilirsiniz. böylece bir daha kazara aramanıza sebep olacak bir iletişim kanalı da aranızda kalmamış olur

4 şubat 2021 01:44