dün merdivenden düştüm.reglim lekelenme şeklindeydi, eşimle ilişki sonrası pıhtı şeklinde kan geldi.gece uyandım sildiğimde popomdan da + ?

1. silince kan geldi.reglim hafif silince geliyor.sağlıkçı süslüler ne yapmam lazım.

25 kasım 2024 12:33

2. Şüpheli bir durumun varsa doktora gitmen gerekiyor sağlıkçı süslüler buradan ne yapacak sana

25 kasım 2024 12:41

3. MERDİVENDEN DÜŞÜP DOKTORA GİTMEYİP HEMEN AKŞAMINA KOŞA KOŞA İLİŞKİYE Mİ GİRDİNİZ? GERÇEKTEN NELER YAŞIYORSUNUZ BİLMİYORUM Kİ? DOKTORA GİDİN

25 kasım 2024 12:48

4. Ss buna buradan kim şunu yapabilirsin diyebilir, kim nereden tahmin edebilir ya da risk alabilir? Ben anlayamadım zaten, hali hazırda regl miydin? Yoksa merdivenlerden yuvarlanınca mı kan geldi? Regl üzerine, merdivenden yuvarlanıp seks yapacak libido nereden geliyor? Doktora git şüpheli bir durum varsa

25 kasım 2024 13:19

5. hamilemiydin anlamadim? reglin olacaksa zaten iliski sonrasinda reglin daha cabuk gelebilir. iliski masturbasyon geciken regliyi daha cabuk getirebilir. popondaki kan basur veya anal fissur yuzunden olabilir anal seks yapmadiysaniz yani.

25 kasım 2024 14:16

6. anavatan kan ağlıyor

26 kasım 2024 00:44

7. dunyanin en iyi sorusu wtf diye okudum. ortamlarda benim oversharing... saglikci degilm ama olaylarin alakayi cidden anlayamadim suslu.

1. merdivenden dusme

2. lekelenme sekilde regl (ne zaman basladi bilmiyoruz)

3. dusulen gunun aksami seks

4. seks sonrasi pihti sekilde kan

5. aksam popodan kan

reglken seks yapinca kan gelmesi normal. popodan kan kakis yaparken zorladiniz diye yorumladim. merdivenden cok ciddi bi dusme olmadi herhalde aksam pompa olduguna gore. bence olaylar birbirinden alakasiz ama yien de bi doktora gidin isterseniz..

26 kasım 2024 11:53

8. olaylar ben ne alaka djdkdkk

libidosu yüksek bir insanım napayım dkkdkf

yuvarlandım (endişeli)

ciddi bir şey yok süslü

reglim bitti gibi oldu seks sonrası pıhtı geldi, büyük ihtimal popoma bulaştı.

eşimde sonda vardı o zamanda vuruşmuştuk alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.çünkü azgınlık dkfkk

27 kasım 2024 19:36

9. Ablacım ne diyosun ya. Böyle bir kendini ifade edememe düzeyi yok gerçekten, umarım türkçe 6. Dilindir

28 kasım 2024 00:32