dünyayla benim aramda dizisini izlediniz mi?

nasıl buldunuz? ben eskiden buğr gülsoyun oyunculuğunu beğenirdim ama haberlerde gördüklerimden mi bilmiyorum bi soğudum sanki. demet özdemir güzel mi değil mi karar veremiyorum, değişik bir havası var kadının. o yüzden buğra gülsoy olmamış gibi sanki, daha uzun boylu vs biri olsa daha iyiydi sanki. hafsanın kıyafetlerini çok beğendim. sizce nasıl dizi?

1. diziye bakmak isterdim demeti izlemeyi seviyorum ama buğra gulsoya gıcıgım nedense. bence de partner olarak uyumsuzlar. izleyince de gelirim bu soruya inş. :)

16 eylül 2022 22:33

2. Netflix yerli yapımlarına bin basar. Demet bence güzel bir kadın değil, sıradan bir tip. Hafsanur ne kadar güzelmiş, ilk defa izledim kendisini. Dizideki herşeye, stylinge, mekanlara, çekim açılarına bayıldım. Uzun zamandır ilk defa bir yerli yapımı bu kadar beğendim diyebilirim

16 eylül 2022 22:33

3. Soruda 3 kere sanki yazmışım :d ben izlemeye devam ederim muhtemelen, çok uzatmazlar diye düşünüyorum, şimdilik iyi gidiyor bence

16 eylül 2022 22:42

4. Diziyi izlemeye devam ederim çünkü hem ne olacağını merak ediyorum hem de Türk dizisi izlemek arada iyi oluyor.

Diziyi genel olarak beğendim. Buğra'nın oyunculuğu bence güzel. Demet'e karşı nötrüm ne öyle aman aman güzel buluyorum ne de oyunculuğunu beğeniyorum. Hafsa'nın duru bir güzelliği var bence ve çok içten gelerek, sakin oynuyor.

16 eylül 2022 22:44

5. hafsanur'u son yaz'da izleyip çok sevmiştim, bence burada da güzel oynamış. demet'i pek sevmem itici buluyorum ama bu dizide batmadı. buğra gülsoy'a yükseldim baya seksi geldi. metin akdülger'i eskiden çok beğenirdim cansu'dan sonra biraz soğudum ama yine de gelsin görelim bi. ben görüntüleri falan da baya beğendim, 2 bölüm kaymak gibi gitti devamını izleyesim geldi hemen.

17 eylül 2022 18:37