düz saç kesiminde kuaförün kullandığı makine?

saçı yıpratır mı veya kırar mı süslüler ? siz makasla mı kesilmesini istiyorsunuz?

1. Bana makinanın dişleri sebebiyle kestiği yerleri ufakta olsa kırıyordur Gibi geliyor süslü ama makas istesem kullandığı makas kör de olabilir. Arada kaldım danışmak istedim

28 nisan 2022 15:29

2. Geçen hafta kısa long bob kestirdim arkaları makineyle kesti, önleri makasla. Sonrasında makasla tekrar düzeltti. Saçlarım gayet sağlıklı öyle kırık falan yok yani

28 nisan 2022 15:30

3. Makinenin yıprattığını ya da kırdığını düşünmüyorum ama makasla kesmek kadar iyi olduğunu da düşünmüyorum çünkü bu kuaförlerin hızlıca kesip bitirmek için çıkardığı bir şey. Arkadan dümdüz evet ama detaya indiğinizde öyle kusursuz olmuyor bu yüzden hep makasla kestiriyorum

28 nisan 2022 15:56

4. sanırım makine böyle dümdüz ve uçlarının yeni kesildiğini belli eden bir görünüm verirken makas uçları köreltir gibi daha yumuşak bitişli bir görünüm veriyor.

28 nisan 2022 16:04

5. Ben makasla kestirmekten artık hiç hoşlanmıyorum. Hele kestikten sonra uçlara küçük küçük kesikler yapıyorlar ya daha kırık ve düzensiz gosteriyor. Makasla kesilince de ondan yapmasına asla izin vermiyorum. En son yirmi gün önce çalı supurgesine dönen saçlarımın uçlarından ısrar ede ede makineyle dümdüz kestirdim. Mis gibi oldu hala kuru saçlarım ama acayip bakımlı duruyor

28 nisan 2022 16:16

6. Şubatta saçımı düz küt kestirdimkiriklqri da gittin doye. Makinayla kesildi. Sonra makasla uçlarını kesti yine doğal dursun diye çok da güzel oldu. Kırıkler falan gitti

28 nisan 2022 18:03