düzenli ve iyi giden cinsel hayatı olan bi insanın?

1. Porno izlemesi normal mi. Bunu normal gören çok insan var biliyorum ama bazı şeyler yolundaysa yine de yapılır mı bu (çok çok nadiren yaptığını ve aşırı sıkıldığı için yaptığını söylüyor) yani tenis oynamak için ekipman ve kortum varsa telefondan tenis oynamam. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bazen aldatılmış gibi hissediyorum. Tamam bu abartı bi duygu ama kırıldım ya :(

18 ekim 2020 14:33

2. Anladım süslü. Ben cinselliği iki kişi arasında çok özel bir şey olarak gördüğüm için amaç değil araç bile olsa araya başka insanlar almak gibi geldi. Olaya fazlasıyla duygusal baktığımın farkındayım. Ama duygu olmadan cinsellik düşünemiyorum :(

18 ekim 2020 14:39

3. Verdiğiniz tenis örneği beni çok güldürdü.elimde tüm ekipman olsa bile acar profesyonelleri izler ve bir şeyler öğrenirim bir de bu açıdan bakın o zaman.

18 ekim 2020 14:41

4. bazen masturbasyon ihtiyacı doğar ya bunda saçma bi şey yok yani.

18 ekim 2020 15:07

5. porno izlemesi normal mi. bunu normal gören çok insan var biliyorum ama bazı şeyler yolundaysa yine de yapılır mı bu (çok çok nadiren yaptığını ve aşırı sıkıldığı için yaptığını söylüyor) yani tenis oynamak için ekipman ve kortum varsa telefondan tenis oynamam. ne düşünüyorsunuz bu konuda?

bazen aldatılmış gibi hissediyorum. tamam bu abartı bi duygu ama kırıldım ya :(

18 ekim 2020 15:17

6. Anladım ama dediğim gibi ben hiç bu şekilde düşünüp bakmamıştım şimdiye kadar. Bundan sonra bakabileceğimi de çok sanmıyorum anlamaya çalışırım sadece.

Anonim 5 dikilmedim bi yere anlamaya çalışıyorum sadece.

18 ekim 2020 15:59

7. Cinsel hayatının iyi gitmesi için her şeyden önce kendi bedenini tanıman gerekir. Bunun için de mastürbasyon yaparsın bu çok doğal bi şey bence.

18 ekim 2020 17:24

8. anormal olabileceği aklımın ucundan bile geçmemişti. ben de izliyordum erkek arkadaşım da izliyordu sanırım. yani o kadar normal ki böyle bi soru gördüğüme şaşırdım

18 ekim 2020 19:31

9. onceden olsa normal derdim ama gercekten sevdigim ve aramizdaki cinsel cekimin yuksek oldugu biriyle iliskiye basladigimdan beri fikrim degisti. suan kesinlikle hayir normal degil. ben normalde de pek izleyen seven biri degilim ama suan ekstra uzagim mesela. baska birilerini izleyerek tahrik olma dusuncesi igrenc ve gereksiz geliyor ihtiyac duymuyorum. hayalini kurdugum tek kisi sevgilim. onun porno izlemesini de asla normal karsilamazdim.

suslu iciniz almiyorsa sindirmeyin boyle seyleri burdan aldiginiz yorumlara bakarak. herkes normal diyecek belki ama sizin icin anormal olabilir gayet

18 ekim 2020 23:35

10. ya bazen düşünme biçiminizi o kadar anlayamıyorum ki bu kadar olur. :d porno, mastürbasyon bunlar kendimle geçirdiğim özel zaman. beraber olduğum kişiyle hiçbir alaası yok. bazen o kişiyi düşünüp yapabilirim (ki genelde yapamam) bazen açır porno izler öyle yaparım. yani bunun neresi anormal veya aldatma olabilir ki. insanlık adına konuşamam tabi özellikle erkeklerin ama ben porno izlerken porno benim için sadece bir uyarıcı oluyor videodaki erkeği izlemiyorum bile çoğu zaman.kendimle geçirdiğim zamana da bir zahmet karışmasın sevgilim.

19 ekim 2020 12:40