dış görünüşe önem veren süslüler bundan vazgeçme eşiğine ne zaman geldiniz ve başarılı oldunuz mu sevdiniz mi?

dış görünüşe önem veren biriyim görsel olarak beğendiğim insanlarla hep ilişkim oldu ve çok beğenerek hatta yoğun duygular hissederek başladığım 3 ilişkimde aldatıldım. ve psikolojik olarak çok etkilendim. bunun aptalca olduğunu karakterin daha önemli olduğuna karar verdim geç olsa da.  artık kriterlerimi değiştirmek istiyorum. ilk sırada kültürlü , sadık , iyi bir insan olsun istiyorum. boy , kilo , kas , tip önemsemek istemiyorum. nazik , kültürlü olduğunu düşündüğüm ama yakından tanımadığım biri var. kendisiyle iletişim kurmak istiyorum ama emin değilim sizin görsel olarak normal bulduğunu ama çok sevdiğiniz ilişkileriniz oldu mu ?

1. oldu süslü, iskandinav tanrısı ile tanışıp ilişki ilerledikçe gözümde çirkinleşirken, objektif olarak normal bir dış görünüşte olan mevcut sevgilim dünyanın en çekici erkeği oldu benim için.

10 mart 2020 16:06

2. Çok teşekkür ederim cevabın için süslü o kadar bıktım ve bunaldım ki aynı şeylere yaşamaktan başta her şey güzel mükemmel rüyada gibiyim. Şimdi ise kabus. Bu çocuğa acaba nasıl yaklaşabilirim nasıl yaklaşsam çiğ durmaz? 2 yılı aşkın süredir kimseyle flört etmiyorum nasıl flört edilir tanışılır yazılır unuttum

10 mart 2020 16:10

3. oldu. eski sevgililerimin hepsinin düpedüz çirkin olmasının başka bir açıklaması olamaz kajshdakjh

şaka bir yana, biraz yanlış yaklaşıyor olabilir misiniz acaba süslü? benim için dış görünüş ve iki kişinin vücut enerjisinin uyumu hala çok önemli. hayatımda olan kişi bunları karşılamakla birlikte karakterli ve düzgün bir insan. iyi birini bulmak için dış görünüşten tamamen vazgeçmek gerekmiyor bence tam olarak. ayrıca dış görünüşe önem vermeden kalbimi dinleyerek yaşadığım ilişkilerin sonucu: 1 aldatılma, 1 öfke problemli manyak, 1 asosyal manipülatif, kıskanç ve mızmız adam. hepsi de çok düzgündü başta ya da hislerim çok yoğundu. insanlarla vakit ya da zor zaman geçirmeden tanıyamıyoruz maalesef. geçmiş olsun yine de, aldatılmak iğrenç bir his, ama şimdi sana bunu duymak komik gelse de zamanla geçiyor.

10 mart 2020 16:47

4. yakışıklı erkeklere karşı fobim oluştu. allah bir ego vermiş o kadar. tipini hazmetmiş biri olursa ancak.

10 mart 2020 16:48

5. Aynı dertten ben de mustaribim ama görsel anlamda beğenmediğim biriyle yapamıyorum. Olmuyor yani. Öpmek istemiyorum, dokunmak istemiyorum, sevişmek istemiyorum. Olmuyor olmuyor olmuyor. Bakınca en azından birkaç yerini beğeneyim, diyeyim ya ne güzel saçları var bu adamın ya da ne güzel kaşları var, ne güzel bakan gözleri var, ne güzel boylu poslu vb. Bunlar ve benzerlerini diyemediğim hiçbir adamı sevemedim şu ana kadar. Karşımda bir yunan tanrısı bekliyor değilim, top model seviyesinde yakışıklı olmak zorunda değil ama ben beğenmek zorundayım. İsterse dünyanın en muhteşem karakterli, en efendi, bana en aşık adamı olsun yine de yürüyemiyorum. Yaşım da küçük değil bu arada 32 yaşındayım ama ufak yaşlardan beri hep önce tipe sonra karaktere düşüyorum. Tip yoksa direkt eliyorum. Keşke ben de kurtulabilsem bu lanetten, ben de yıllar içinde çok üzüldüm, çok acı deneyimler edindim çünkü.

10 mart 2020 17:07

6. 35'i devirdim, bana çekici gelmeyen adamın tırnağının ucuna dokunamam. Dünyanın en yakışıklı insanı olması gerekmiyor ; ama bana çekici gelmezse asla yoğun duygular besleyemiyorum, birkaç kez denedim onayladım. Bana çekici gelenler genel güzellik algısına uygun insanlar oluyor o da ayrı konu gerçi:) velhasılı başka türlü ilişki yaşayamıyorum, yalnızca karakterini beğendiğim ve iyi anlaştığım insanlar dostum arkadaşım oluyor.

10 mart 2020 17:58

7. Çirkin dediğiniz insan da sizi aldatabilir. Aldatmanın tiple ilgisi yok ki. Ne çirkin adamlar parayla birileriyle birlikte oluyor,...vs. çirkin bulamaz diye düşünüyorsanız. Kıvanç tatlıtuğ çok yakışıklı ama bu zamana kadar ne bir sevgilisini aldattığı ne de eşini görmedik ki magazinel biri. Kesin çıkar bir şekilde. Barış arduç da ortalamaya göre iyi ki gupse özay'ı da yanına yakıştırmayan çok. Adamın hiç garip garip haberleri çıkmadı. Acun'u düşünün. Onlara göre tip olarak daha farklı ama medyaya yansıyanlar da malum. Bunun tiple ilgisi yok.

10 mart 2020 18:30

8. yalnız barış arduçun ne haberleri çıktı fena

10 mart 2020 18:51

9. Benim haberim yok. Atar mısınız?

10 mart 2020 19:01

10. Yok çirkin aldatmaz diye düşünmüyorum ama ilk kriterim yakışıklılık olmasından vazgeçmek istiyorum aslında

10 mart 2020 19:01