daha önce bipolar biri ile sevgili olan var mı?

herkese merhabalar. sorum başlıktan da anlaşılacağı üzere, daha önce bipolar bozukluğu sahip biri ile ilişkisi olan var mı? gerçekten söylendiği gibi bipolarlar etrafındaki insanların hayatını alt üst etmeden bırakmıyorlar mı?

1. Çok yıprandım, çok yoruldum, çok üzüldüm. Bir gün en sevilen en değerli bendim ertesi gün nefret edilen de ben oldum. 3 senemi vermiştim, yakın zamanda ayrıldık. Bile bile bu topa girme derim.

10 temmuz 2019 19:24

2. bipolarlar en cok kendi hayatlarına zarar verirler. Dolaylı olarak etrafındaki insanlar da etkilenir ama doğrudan birinin hayatini alt üst etmek icin uğraşmazlar.

10 temmuz 2019 19:24

3. 6 senem gitti.

10 temmuz 2019 19:27

4. soramazsın bipolar'ı izlemeni tavsiye ederim youtubedan

10 temmuz 2019 19:29

5. Hadi o zaman sarılıp giden yıllara bakalım :/ Ben de 4 yılımı böyle birine verdim. Soruyu sormaktaki amacım genel olarak böyleler mi, yoksa ben mi hakettim onu anlamaktı

10 temmuz 2019 19:29

6. Benim yakın bir arkadaşım bipolardı. 5 senelik sevgilisi vardı baya zorluydu ilişkileri. Sonra bir anda o sevgilisinden ayrıldı 1 aylık sevgilisiyle nişanlandı diğer ay da düğünü var. Biz de eskisi kadar yakın değiliz. Hep ben arıyordum sonra ben de vazgeçtim tamamen koptuk. Anca instada foto beğeniyoruz o kadar. Zorluyor karşı tarafı maalesef.

10 temmuz 2019 19:38

7. yaşadım, biliyorum.

yol yakınken uzaklaşın.

ikna olamıyorsanız kadınlar kulübünde sevgilim bipolar, nişanlım bipolar, eşim bipolar ve atak döneminde, eşimi tanıyamıyorum şeklinde onlarca başlık var, onları okuyun, öyle karar verin.

10 temmuz 2019 19:49

8. ANONim 1 özüm sen misin yoksa? Benim kardeşim bipolar, kendisi aşık olmaya aşıktır. Bunu 28 yaşında kendisi de itiraf etti sonunda. Çok güzel aşık olur, aşırı romantiktir ta ki olmayana kadar.

10 temmuz 2019 21:41

9. İliski zor evlilik daha zor. Evlenmeyeceginiz biri ile niye beraber olasınız?

10 temmuz 2019 22:40

10. Amacım böyle biri ile ilişkiye başlamak değildi. Zaten bipolar bir insan ile 4 yıl boyunca beraber oldum. Ki bunun 2.5 yılı aynı evde yaşadık. Sadece yaşananların gerçekten hastalık yüzünden olma ihtimalini merak ettim.

Evlenmeyeceğin biri ile beraber olmak kısmına girmiyorum, o bambaşka bir konu bence :)

10 temmuz 2019 23:45