daha önce fuara katılanlar nasıl giyindiniz?

eylül sonunda bi fuar var ve ilk kez fuara katılıcam. firmamız adına orada olucaz ancak daha önce hiç fuara katılmadığım için ne giyicem bilmiyorum. 25-30 yaş aralığına tavsiye verir misiniz

1. Business casual giyinmeniz gerek bence. Ceket-etek yada pantolon, elbise. Topuklu ayakkabı yada kibar loafer. Gittiğim fuarlarda markayı temsil edenler bu şekilde giyiniyordu.

9 ağustos 2022 13:59

2. teşekkür ederim süslü iş yerinde de çok spor giyinmiyoruz ama yine bi alışveriş gerekiyor sanırım, sonbaharlık bişeyler bakayım

9 ağustos 2022 14:02

3. Takım + gömlek + topuklu ayakkabı

9 ağustos 2022 14:04

4. Sektöre, fuara ve müşteri profilinize göre değişir.

Fuar nerde? Sektör nedir?

9 ağustos 2022 14:17

5. İstanbul'daki fuar mi bu?

9 ağustos 2022 14:20

6. izmirde fuar, az çok kafamda birşey vardı ama yine de fikir almak istedim teşekkür ederim. pinterestten kombin falan bakayım bi de

9 ağustos 2022 14:38

7. olmadı yanımda topuklu götürür arada giyerim. zaten max 5 cm topuklu kullanırım fazlasını giyemem :/ maalesef izmir süslücüm ama güzel olurdu denk gelsek :)

9 ağustos 2022 15:52

8. anonim 7 hepsini yazmış zaten eline sağlık. benim bir eklemem olacak. fırsatınız olduğunda ilginizi çeken, sektörünüzdeki önemli oyuncuların standlarını ziyaret edip oradaki insanlarla da tanışın ve kartınızı verin. networking is better than hardworking demiş atalarımız.

9 ağustos 2022 22:03

9. a7 çok teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için :)

10 ağustos 2022 09:33