daha önce istanbul'da özel hastanede alerji testi yaptıran var mi?

özellikle anadolu yakası kartal maltepe civarı önerebileceginiz hastane var mı? alerji testi yaptırmak istiyorum ancak nereye gideceğimi bilmiyorum.

1. merhaba süslüm, laboratuvarlarda da yaptırabiliyorsunuz ama genel olarak alerji testi değil de spesifik örneklere bakıyorlar siz neyi isterseniz kedi tüyü, toz, polen vs. hastane olarak nerede yaptırabilirsiniz onu bilmiyorum. ben devlet hastanesinde yaptırdım, alerjik astımım var ama deri testi tamamen negatif çıktı.

6 aralık 2023 01:42

2. Anonim 1 yani neye alerjim olabilir bilmiyorum ama alerjik rinit gibi bir şey öğrendim araştırdığım kadarıyla. Grip nezle gibi ama değil, sinüzit+ burun boğaz kaşıntısı+ ağrı + nefes almada güçlük gözlerde yaşarma gibi şeyler yaşıyorum ve soğuk algınlığı ilaçları geçirmiyor.

Dün odamdan ilk defa çiçekleri çıkardım ve nefes alarak uyudum biraz. Çiçek bakmayı çok seviyorum inşallah polen alerjisi vs değildir bu.

Birde şuan değil ama küçükken bir dönem astimim var sanmıştık. Oksuruk krizi ve nefes alamamaya başlıyordum onzaman alerji testi yaptırmadi ailem sonra da tekrarlamadi bu. Geçti bir kaç ay sonra

6 aralık 2023 02:17

3. Ankara'da Ankara üniversite hastanesinde en son alerji testimi yaptırmış. Bundan kaç yıl evvel bilmiyorum ama 15 gün öncesinden alerji ilacımı kullanmayı kesmiştim. Randevuda bu şekilde alınıyor zaten. Gerekli uyarılar yapılıyor. Sizin yerinizde olsam özele gitmeye gerek duymam. Gidin devlette yaptırın. Max bir saat içinde hastaneden ayrıldım. Elbette tamamlayıcı  sağlık sigortanız bu tip ödemeleri yapıyorsa oraya gidin tabii ki ama gerçekten çok gereksiz. Öncesinde solunum testi ardından deri testi bekleme süresi bitti gitti. bir sorun olursa da ilaç kullanım sonrası raporunuzu kolaylıkla alabilirsiniz. Ama galiba cildiye yönlendiriyormuş şu an ki sağlık sistemi sebebiyle.

6 aralık 2023 07:37

4. Süreyyapaşa Göğüs hastalıklarına git bence. Maltepede ben oradan öğrendim astım olduğumu, bence sende de öyle bir şey çıkacak

6 aralık 2023 08:21

5. Evet cildiye ya da dahiliye yönlendiriyor ve gerçekten beklemek istemiyorum bu aralar çok yoğunum olsun bitsin özel sağlık sigortam var ama ayrıntıları önemli bunu karşılar mı bilmiyorum

6 aralık 2023 10:00

6. ben yakın zamanda İstanbul Alerji'de yaptırdım. Nişantaşı şubesine gittim ama size yakın Ataşehir varmış. Özel sigorta indirimi oluyor.

6 aralık 2023 12:53

7. Karşıda değil de Maslak Acibademde, koc universitesi hastanesinde ve medipolde yaptırdım, hepsinden memnundum. Size en yakın Maslak olur gibi

7 aralık 2023 00:12