daha önce kürtaj yaptıranlar bakabilir mi?

internette araştırdığımda genel ve lokal anestezi diyor ama randevu aldığım yer hemen ayağa kalkarsınız taburcu ederiz dedi. o zaman kesinlikle lokal midir? genel anestezi sonrası ben kalkabilen görmedim kendim de kalkamadım başka bi ameliyattan sonra zaten. nasıl oluyor ne kadar sürüyor bilgi verebilecek biri var mıdır :(

1. yani süslü terslemek için söylemiyorum da net şekilde nasıl bilebiliriz? ha lokal kastetmiştir ya deriz değildir yani arayıp sorsanıza anlamıyorum ki

11 ekim 2019 19:47

2. "daha önce yaptıran" birinden nasıl geçtiği ve ne şekilde yapıldığı ile ilgili bilgi almak istedim, size soru beğendirmek zorunda değilim bu saatte de kimseyi arayıp takıntılı gibi böyle bişey sorucak halim yok.

11 ekim 2019 19:49

3. kürtajda hastanın konforu için çoğunlukla genel anestezi verilir işlem 10 dakika sürer zaten vakumlama şeklinde özel cihazlarla yapılıyor kürtaj işlemi. önce muayene anestezi verilmesi derken süre geçiyor. klinik ve muayenehanelerde hasta işlem bitiminde ayrı bir odaya alınıp dinlendirilir durumu takip edilir yarım saat bilemedin bir saat sonra da ayağa kalkıp evine gider. anestezi genel verilse de onun dozu var yapılacak operasyona göre anestezi uzmanı ayarlıyor onu. sen başka ameliyatlara bakarak karşılaştırma yapma yani. 10 haftanın altındaki gebeliklerde basit bir operasyon bu işin uzmanı için. fiyatından anlaşılır lokal anestezi daha uygun fiyatlıdır zaten oradan bile anlaşılır. ama kürtaj var kürtaj var bazen hastalara rahim ağzı kalınlığını inceltmek için de kürtaj yapılır çünkü.

11 ekim 2019 19:56

4. teşekkür ederim <3

11 ekim 2019 20:27

5. Lokali önermem böyle berbat bişey yok, psikolojinizi bozar yaptırmayın. Benim gerzek eski sevgilim ne var yeaa demişti benimde salaklığıma geldi bişey diyemedim ama o koltuğa oturduğunuz an baslıyor acısı. İlk önce orayı açıyorlar sonra da iğne vuruyor ama yok böyle bir acı. 15 dk sonra uyustuğunda oraya işlem için vakum aletini sokuyorlar ama çok berbat bir ağrıyla işlem devam ediyor öyle hissetmeme olayı yok . Karın ağrısıyla oranın ağrısını düşünün. Bi yarım saat sürüyor işlem ama hiç önermiyorum. Hala o anı ağlayışlarımı hatırlarım. Sakın ola yaptırmayın.

11 ekim 2019 22:25