daha önce nefes darlığı yaşamış olanlar bakabilir mi?

süslüler yaşadığım şey nefes darlığı mı nasıl anlarım? normale göre farklı bir his , hani tüm gün yüzersin sonra eve gelip yaytınca ciğerlerinde garip bir his olur ya heh işte şu an oyle hissediyorum. ateşim yok , boğaz ağrım yok ama bu nedir biraz da korktum açıkçası

1. Yani yaşadığım bu hissi nefes darlığı diyip şüphelenmeli miyim yoksa abartıyor muyum kusura bakmayın psikolojiler iyice bozuldu

22 mart 2020 23:14

2. Bilmiyorum herkes kendinde bir şey arıyor süslü. Ben de sürekli kendimi dinliyorum. Mesela yarım saat önce elimi yıkadım. Telefonumu da bir iki saat önce dezenfekte ettim. Ama şu an durduğum yerde ellerim kirleniyor gibi hissediyorum gidip yikayacağım şimdi. Takip et bakalım devam edecek mi sabaha. Bir şey yoktur umarım.

22 mart 2020 23:19

3. Şu olay yüzünden hepimiz okb panik atak falan olucaz galiba.( ben sakin kalmaya çalışıyorum zaten süslü ama dün de böyleydi o yüzden yaşamış birine bir sorayım diye düşündüm

22 mart 2020 23:23

4. Ben de pek covid olduğunu düşünmüyorum ama insanın aklına düşüyor işte süslü.( bir de ailemi panikletmemek için kimseye söyleyemiyorum. İyi ki varsınız ya <3

22 mart 2020 23:35

5. Süslü bazı şeyler o kadar gerçekçi oluyor ki psikolojik demekte zorlanıyor insan. Ben de dün yaşadım bunu bir haftadır evden çıkmama rağmen. Dağıt dikkatini

23 mart 2020 00:42

6. Canım o kadar çok sebebi olabilir ki... Psikolojik sebeplerden tut coronaya kadar giden bir liste bu :) benim alerjik astımım var. Atak zamanı aynı korona semptomları oluyor. Öksürük, boğaz ağrısı, nefes alamama hissi, ciğerlerde acı, halsizlik, iştahsızlık vs vs.. Bronşit ve gribin belirtileri beraber oluyor atak zamanımda. Yani ben şuan korona olsam alerji atağımla aynı belirtileri vericem. Şaka gibi :) senin belirtin ise herhangi bir tanı koymak için çok yetersiz. Ne aralıkla oluyor, hangi zamanlarda oluyor, eşlik eden ya da etmeyen diğer belirtiler neler gibi.. Basit bir üşütme de olabilir, korona da... Allah hepimizin sonuna hayır etsin..geçmiş olsun canım

23 mart 2020 02:08

7. Nefes darlığı, nefes alamama hissi, nefessiz kalma gibi hissetme, çok derin ve çok sık nefes alma ihtiyacı duymak, göğüste baskı ve yanma hissiyatı. Hepsi beraber nefes darlığı diyebilirim. Doktora gide gele yarı doktor oldum ben de maalesef

23 mart 2020 02:11