1. Sugar daddy değildi. Öyle bir talebim bilincim yoktu. Şimdi bakınca kendime çok kızdığım dışardan bakılınca öyle görünen bir ilişkim oldu. 18 yaşındaydım 31 yaşında bir aile dostumuz üniversiteye başladığımda sağ olsun çok yardımcı oldu o süreçte bir gün bana duygularını açtı ben de ona hiç o gözle bakmadığımı yanlış olduğunu söyledim o da arkadaş olarak konuşalım senden beklentim yok dedi. Gel zaman git zaman arkadaşlık biraz onun manipülasyona yakın halleri biraz benim yeni yetmeliğimle bir sevgili ilişkisine evrildi. Ne istersem alan, beğendiğimi söylediğim şeyleri kargolayan, biraz tripli davransam öğrenci evime çiçekler yığan, gönderdiği çikolataların arkasına para sokuşturan biriydi. Hiçbirini talep etmediğim gibi geri de çevirmedim. Bana o dönem çıkan son model telefonu ön satışla almıştı mesela. Sonra ayrıldık çünkü o bir gün benimle evlenmek istiyordu. Ailesine beni tanıtıyordu ama ben onunla evlenmeyi, en azından o yaşta evlenmeyi asla düşünmediğim için ayrıldım. Şimdi bakınca çok aptalca buluyorum. Dışardan bizi görebler kim bilir hakkımda neler düşündüler. Kendime saygımı sarsacak bir birliktelikti. Lütfen o işlere girmeyin.
daha önce sugar daddy tarzı bir ilişki içinde bulunmuş olan var mı ?
- cevaplar
18 haziran 2024 17:52