daha ilk haftada seni seviyorum diyip ayrilan insan 20 gunluk iliski?

soruya yazacagim olay cok uzun ve destansi :d

1. Kahvemi yaptım bekliyorum süslücüm

31 temmuz 2018 22:59

2. 3.anonim +1

31 temmuz 2018 23:03

3. Önceden hazırlasanıza sorunuzu mısırım bitti soruyu beklerken :(

31 temmuz 2018 23:07

4. Merhaba susluler, suan cok dertliyim ve sizden de Fikir ve destek almak adina buraya yazma geregi duydum. Olay soyle 7 temmuz gibi eski sevgilimle insta uzerinden tanistik. Daha ilk hafta flort asamasindayken beni gormek istedigini ve bana asik oldugunu sevdigini soyledi. Kendisi istanbulda yasamiyor, istanbula cok yakin bir sehirde yasiyordu. Ben ilk basta uzak iliski ve kisa sureli bir sey istemedigimi belirttim ama beni su sozleriyle ikna etti. “Iste sen evet de yeterki senin icin her seyi goze almaya raziyim ben senle uzun sureli ciddi bir iliski istiyorum tarzi sözler. Bende daha önceki ilişkilerimde hiç böyle yogun bir ilgi görmediğimden buluşmayı kabul ettim. Biz bulaşana kadar zaten sevgili olmuştuk. Buluştuğumuzda her şey mükemmeldi tam aradığım adamı buldum dedim. Buluşmadan sonra mesaj atıp bana seni seviyorum dedi. Ben bayağı bir kaptırdım kendimi. Yalnız çocuğun çok hızlı ilerlediğininde farkındaydım. Kendisi bu arada bulunduğu şehir dışında başka bir üniversiteyi istiyordu ve bu sene bu amaç uğruna sınava girmişti. Yaşı büyük bu arada 23-24 araluğında.  Bir işi vardı bulunduğu şehirde kazanınca bırakma planı yapıyordu neyse. Beni sahte vaatlerle kandırdı. İşte yanına geleceğim yatay geçiş yapacağım tarzı. Üzerime ama çok düşüyordu. Sürekli ilgi gösteriyordu en küçük trip atmamda hemen arayıp sormalar haliyle ben farkında olmadan kaptırdım kendimi. Dün üniversite puanı açıklanır açıklanmaz benim ve onun gelecek planları uymadığımı ileri sürdü daha düne kadar herşeyi göze aldım diyen bu insan müsveddesi konuyu ayrılalıma getirdi. Ben tabi şok oldum ve gururumdan dolayı kabul ettim. Anlayacağınız beni ciddi ilişki düşünüyorum diye kandırıp amacı sınav sonucu kesinleşene kadar gönül eğlendirmekmiş ama resmen aşık adam rolü yaptı. İlişkimiz 20 gün sürdü ve bu süre içersinde 2 kez yanıma istanbula geldi. Ben onun için gerekirse gelecek planlarımı değiltirmeyi düşünürken beni bir kalemde silip attı. Şuan hala olayın şokundayım ve aşırı sinirliyim. Böyle ağzıma geleni saymak istiyorum. Resmen duygularımla oynadı. Onu nasıl unutup bu kırgınlık hissinden kurtulabilirim? 😔

31 temmuz 2018 23:08

5. 20 günde bu kadar inanıp hayatınızı değiştirecek kadar saf olmayın süslüm ya yaşınız da küçük değilmiş

31 temmuz 2018 23:16

6. daha yüz yüze bile gelmediğiniz birinin konuştuğunuz bir haftalık süreçte aşık olduğunu söylemesi ve sizin inanmanız... profilinizdeki yaş doğruysa öyle küçük falan da değilsiniz yani bilemiyorum...

31 temmuz 2018 23:16

7. adam bile inanmamış bence aşık olduğuna ama size inandırmış bravo.

31 temmuz 2018 23:18

8. Yası büyük derken aynı klavye yüzünden öyle oldu benle aynı yaş grubunda 🙈 çok özür dilerim yazım hatası için. Kendimi kaptırdım çünkü bu yaşıma kadar doğru düzgün ilişkim olmadı ve ilk defa çok değer veren biri çıkınca ya da öyle davranınca hemen inandım salağım tam bir salak 😔

31 temmuz 2018 23:20

9. Bana başarısız bir trol denemesi gibi geldi

31 temmuz 2018 23:22

10. 17. Anonim troll olsam kendimi gizlerdim zaten gizleme gereği duymadım çünkü yaşadığım şey gerçek.

31 temmuz 2018 23:28