damatlık için marka önerisi???

süslüler bizim şirketin giyim çeki kampanyası var ve bazı markalardan ciddi oranlarda indirimli gift kart alabiliyorsun. biz de nişanlım için damatlık alırız diye düşündük ama daha hiç gidip bakmamıştık. gift kart başvurusu için de son gün yarınmış sizce hangi markadan kaç tl lik bir kart almalıyım hangi marka iyidir ve ortalama ne kadar tutar? markalar; damat-tween, ds damat, sarar, kiğılı, altınyıldız, beymen

1. Temmuzda w collectiondan aldık. Ayakkabı dahil 2 gömlekle 18.500 tuttu. Saydığınız diğer markaların hepsinde modellere baktık Altınyıldızı direkt eleyin derim gerçekten duruşları çok kalitesiz. Ds damat biz baktığımızda modeller hep slimdi çok sardı ama takımlar kaliteliydi. Aynı şekilde sarar ve Beymen de de kaliteli modeller vardı. Bence internet sitelerinden bi bakıp ona göre karar verin. Herkesin zevki farklı çünkü.

17 ekim 2023 22:39

2. Eşimin damatlık takımını ramsey'den aldık. Yazdığınız markaların çoğuna baktik. En içimize sinen bu marka oldu kalite, model açısından.

17 ekim 2023 23:18

3. Beymeni bilmiyorum, Altınyıldız ve ds damatı ben beğenmedim, kumaşları kötüydü bence. Biz kiğılıdan aldık. Bu arada damatlık değil de normal ceket pantolon Takımı aldık nişanda. Düğün öncesi yakasına düğmelerine falan saten astar eklettik. Çıkarttık tekrar taktım elbise formuna sokacağız.

18 ekim 2023 08:48

4. Valla biz ayakkabı almadık, gömlek, takım ve kol düğmesi vs toplamda 5/6 bine aldık mayıs ayında. İndirim vardı baya o dönem.

18 ekim 2023 08:49

5. Kiğılı ağustos ayı 16 bin liraydı.

18 ekim 2023 08:51