damla altun nasıl zayıfladı sizce ?

son videosundan geliyorum beli baya incelmiş ve güzelleşti bu kız sanki

1. Paran varsa çok rahat zayıflarsın. Ozempic iğneleri, bölgesel incelme cihazları, diyet yemeğini yapacak kişi yada kuruluş. Liposuction da var ama bu saydıklarım daha pratik.

31 mayıs 19:00

2. Bu aralar özempic çok popüler belki onunla zatıfladı bilemeyiz. Üstteki süslünün dediği gibi paran varsa kilo alıp vermen zor değil :)

31 mayıs 19:25

3. ozempicle zayıflamıştır kendisinde hiçbir şekilde ne boğazını tutacak ne de düzenli ve etkili spor yapacak irade var. saçma sapan yağ aldırma işlemleri bile yaptırdı hiçbir şey işe yaramayıp şimdi zayıfladıysa iğnedir kesin. ve dünya üzerinde hiçbir şeyin bu kızı güzelleştirebileceğini sanmıyorum ya, bahsettiğim sadece dış görünüş değil kızın enerjisi de kötü. 23 nisandaki depremde arkasına bile bakmadan kendini evden atmaya çalıştığı kedilerini almak için en ufak çaba sarf etmediği görüntüleri gördüm iyice emin oldum bu kızın karakteri hakkında. cins kedi sahiplenip asla doğru düzgün bakmayan, eve milyon tane plastik şişeyle su alan her yediğini ayrı ayrı plastik kaplara bölen ne hayvana ne çevreye saygısı olan biri.

31 mayıs 20:00

4. Son zamanlar çok spor yapıyor