damla altun ve uğur şengül'ün evlilik teklifinin çok konuşulmaması?

bu soru dedikodu amaçlıdır. bence bekledikleri kadar konuşulmadı. damla keşke daha çok fotoğraf çekilebilecek yerde olsaydı diye düşünüyordur.

1. Aaaa şimdi sizden duyuyorum. O çocuk çok iyi biri. Yani bana öyle geliyor

11 ağustos 2022 13:51

2. cok siradan bi evlilik teklifi oldugu icindir.

madem italya'ya gidiyoruz teklif isi de aradan ciksin diyerek yapilmis gibi gozukuyor.

hic bir ozelligi yok arkadaslariyla yemek yerlerken diger masalarin arasinda diz coken bir adet ugur.

11 ağustos 2022 13:54

3. (link: https://www.youtube.com/watch?v=U8l-Pgh13Xw&ab_channel=Tokatl%C4%B1F%C4%B1st%C4%B1kBurhan ...)

11 ağustos 2022 14:36

4. ay bende aşırı sıradan olduğu için demeye gelmiştim gerçi uğurdan başka bir şey beklenmezdi baya düz biri

11 ağustos 2022 14:43

5. Hani madem İtalya'ya gidince yapacaktın teklifi Uğur kardeş bari o akşam başbaşa yemeğe çıkartsaydın Damlayı. Ben böyle teklifleri özensiz ve değersiz görüyorum. Kaç yıllık ilişki paran var bir şeyler organize et daha güzel bir şey yap. Restoranda yemek yerken herkesin içinde bir teklif yakışmamış. Koskoca İtalya da teklif edecek yer bulamamış komik

11 ağustos 2022 14:44

6. aynen öyle ayrılıkları daha çok sükse yapmıştı evlilik teklifi hiç konuşulmadı. bence öyle prim yapan bir ilişkileri kalmadı artık ya. damla hep aynı damla uğur hep aynı uğur.

11 ağustos 2022 14:55

7. Sıktılar ya. düz adam sami

11 ağustos 2022 15:01

8. Damla pek de heyecanlanmadı çünkü. Teklifi aldı sadece o akşam birkaç foto video paylaştı normal hayatına geri döndü. Bir de kaaaaç senelik bir ilişkileri var, Duygu Özaslan teklif aldığında baya konuşuldu çünkü pat diye evlendi kadın. Damla ve uğura herkes alışkın. Aaa hayırlı olsun denildi geçildi o yüzden. Bir de zaten uzun yıllardır aynı evde yaşıyorlar falan değişen tek şey imza atmak olacak. Düğünleri de o kadar çok konuşulmaz diye düşünüyorum.

11 ağustos 2022 15:06

9. Abi ne olsun istiyorsunuz djsjsj yani evlilik teklifi aldı sonra hayatına döndü ne demek? Normali bu değil mi? Ayrıca bir evlilik teklifinden beklentiniz nedir yani şova mo dönüşmeli her şey

11 ağustos 2022 22:55

10. İtalyada olduklarını düşününce benim bile suan aklıma bir suru farkli fikir geliyor herkesin içinde teklifleri özensiz buluyorum.

11 ağustos 2022 23:04