dans kursuna başlıycam ama özel bir dansa ilgim yok sizce en eğlencelisi hangisi olur (hobi ve sosyallik için gidiyorum,0 deneyim) ++?

bachata, hip hop, salsa, pole dance, modern dans (valla bunun nasıl bir şey olduğunu bile tam anlamış değilim)

1. hiçbirini denemedim ama bana hip hop keyifli olur gibi geliyor. swing falan da eğlenceli duruyor

29 kasım 2024 14:34

2. Pek kıvrak bir vücudum yok açıkçası kendimi rezil etmekten korkuyorum hiphopta ama bana da en eğlenceli o gibi geliyor. Bachata salsa abaza erkeklerle dolu olur gibi geliyor açıkçası

29 kasım 2024 14:43

3. Süslü almanyadayım :( türkiyede üniversiteler falan da sık düzenliyor sanırım hatta

29 kasım 2024 14:44

4. Salsa-bachata bence süslücüm. Dans geceleri vs olur etkinlikleri keyifli olur arkadaş da edinebilirsin. Hip hop modern dans özellikle ilgin yoksa bence gereksiz. Salsa bachata müzikleri popüler kültürde de var, daha sonrasında gittiğin eventlerde muhakkak bilen birisi olur ve dans edebilirsin +1 kültür ve sosyallik puanı olur dursun cebinde. Pole dance müthiş müthiş keyifli, biz kız arkadaşlarımızla geyiğine başlamıştık şu an üçümüzün evinde de direkt var lol. Spor yerine geçiyor neredeyse ve çook estetik çok keyifli. Ama sosyalleçtirmez asla.

29 kasım 2024 14:48

5. Aslında en istediğim pole dance'tı ama kondisyonlu biri değilim yeni yeni spora başladım ben, anonim 6 sen nasıldın başladığında cidden kondisyon şart mı? Aslında dans gecesi olayını düşününce evet eşli dans daha iyi olur çünkü cidden bir sosyalleşmek olsun istiyorum, ama salsa aşırı hareketli eşli de bachata olur ama dğer anonimin dedği gibi abaza da çok olur orada. Hiphop kpop dansı tarzlar hoşuma gidiyor aslında kız arkadaş da edinirim gibi ama çekinirim işte biraz

29 kasım 2024 14:52

6. Sözlükte herkes her şeyin uzmanı. Salsa bachata aynı değil bachatada partnere çok yakın olman gerekiyor.

A4 dansçı mısın?

29 kasım 2024 15:01

7. Aslında en istediğim pole dance'tı ama kondisyonlu biri değilim yeni yeni spora başladım ben, anonim 6 sen nasıldın başladığında cidden kondisyon şart mı? Aslında dans gecesi olayını düşününce evet eşli dans daha iyi olur çünkü cidden bir sosyalleşmek olsun istiyorum, ama salsa aşırı hareketli eşli de bachata olur ama dğer anonimin dedği gibi abaza da çok olur orada. Hiphop kpop dansı tarzlar hoşuma gidiyor aslında kız arkadaş da edinirim gibi ama çekinirim işte biraz

29 kasım 2024 15:04

8. Süslücüm biz kız arkadaşlarımla evimize çok yakın bir dans okulunda bachataya başladık, çok keyifliydi dersler arkadaş da edindik bir sürü ordan. Dans gecelerinde de çok eğlendik. Dünyanın her yerinde bilinen bir dans bir de gittiğimiz partilerde düğünlerde bilen birileri mutlaka çıkıyor dans edebiliyoruz çok keyifli oluyor. Bir latin dansı ve vals kesinlikle bilmek lazım bence. Pole dance de aynı dans okulunda vardı, bir kaç ders gidelim dedik öyle muhabbetine. Başladık ve o kadarr keyif aldık ki. Ben de çok kaslı sporcu birisi değilim zorlandım biraz ama yapılamayacak kadar zor değil. Dediğim gibi hepimizin evinde direk var şu an çok seviyoruz cidden. Arkadaş edinilecek ortam pek yok ama bence, 5-6 kişilik dersler zaten genelde.

29 kasım 2024 15:50

9. Ya ben de bachataya başlıyım o zaman bu son dediğinle daha bir ısındım umarım almanyada dans geceleri falan oluyordur berlinde falan kesin vardır ama orasa değilim, bir de ben nedense hep bachatada salsada erkek sayısı çok kız sayısı az olue kız arkadaş bulamam diye düşünmüştüm. Belki biraz özgüvenim olunca pole a kaydolurum bir aylık vüxut konusunda da çok özgüvenli değilim çünkü.çok sağolun süslüler <33

29 kasım 2024 16:59

10. Süslüm kadın erkek yapılan danslar olduğu için mecburen eşit miktarda kadın ve erkek oluyor derslerde. Abazalık vs gibi de düşünme bizim lokasyon izmir bornova, kız düşüreyim diye gelen tipler de vardı ama gayet düzgün insanlardı. Ben de arkadaşlarım da evliyiz, arkadaş edindik ama yavşayan eden kimse olmadı. Pole dance inanılmaz keyifli ama kesinlikle tecrübe etmen lazım :)

29 kasım 2024 17:40