davet çok elbisem yok aşırı kazıkçı bir yer değil mi ya?buradan bir şey kiralayan var mı?

yani 5 bin liralık şeyi 4 günlüğüne 3 bin liraya kiralıyor mesela. hele gelinlikler

1. Kesinlikle oyle. Sacmalik. Nisanim icin dusunmustum sonra vazgectim

19 şubat 2024 23:34

2. Burası cidden iş yapıyor mu ya nasıl ayakta kalıyor

20 şubat 2024 00:03

3. Genel kiralama fiyatları yüksek zaten 30-35k olan gelinlik 20-25k ya kiralaniyordu her yerde mesela ben en son baktığımda

20 şubat 2024 00:54

4. Bikaç kez abiye baktım ve siteyi açmamla kapatmam bir oldu. Genellikle çok sıradan klasik elbiseler var ve gereksiz pahalı.

20 şubat 2024 01:09

5. buradan nisan elbisesi kiralamıştım tülleri yırtık pırtık, bir taşı düşük ve leesss gibi sigara kokusuyla geldi, iade ettim tabi ki

20 şubat 2024 10:25

6. Aynen buradan saçma sapan pörsümüş şeylere %60-70 fiyatını vereceğime tam parasını veririm neyin kafası bu

20 şubat 2024 12:00

7. 2022 ekim nişan elbisemi 1100 liraya, 2023 eylül kına elbisemi 3500 liraya buradan kiraladım. ikisini de bir daha giymeyeceğim için kiralamak mantıklı geldi öyle yaptım. bu tarz elbiseleri depolayacak yerim de yok, iyi oldu. ben memnun kaldım iki seferde de. son zamanlarda fiyatlar inanılmaz artmış ama.

20 şubat 2024 15:21

8. bu arada elbiselerin ikisi de tadilatlı geldi, kına için kiralayacağımı denerken fermuarı patlaktı mesela, nişan için olanda da 3-4 boncuğu düşmüştü. ikisi de teslimde terziden geçmiş halde kurutemizlemeye verilmiş mis gibi kokarak geldi.

20 şubat 2024 15:22