davet edilmemek

süslüler merhaba, bi arkadaşımın doğum günü okulda falanda aynı arkadaş grubundayız aramızda iyi ama beni doğum gününe davet etmedi buna çok kırıldım onu geçtim aralarında yakın arkadaşımda var davet etmediği halde hep doğum günü gecesi napılacak nası olucak onu konuşuyorlar yaptıkları çok ayıp bence davet edilmeyen bir arkadaşım daha var o geldi bugün yanıma seni davet etti mi? dedi hayır seni? dedim o da benide boşver üzülme dedi çok üzülüyorum sizce ne yapmalıyım ve otururken her gün o gece napacaklarını, ne giyeceklerini konuşuyorlar bıktım artık.

1. anladım, yok bilerek yapılmış bir şey. hatta kişi sayısı bile belli gelecek isimleri sayıp duruyor. bende ilk başta acaba benim için o zaten gelecek özel olarak bişi dememe gerek yok gibi düşünüyor diye düşündüm ama hayır. dediğiniz gibi birçok kişi gelip geçiyor ama üzüldüm yinede ben onu heryere davet emiştim.

8 aralık 2016 21:06

2. yaşınız biraz ufak sanırım?

yoksa sanmıyorum çağırdı çağırmadı gibi olay olsun.

hiç de üzülme, kaybedecek bir şey yok.

8 aralık 2016 21:34

3. Aman salla gitsin, onlar konuşurken sende konuş hatta şunu giy bunu yap şunu çağır diye, umrunda değil gibi davran sonra da belli bir mesafe koy. Daha geçenlerde aynı durumda kaldım sonra geldi "ay canım sen de gelir misin" dedi bende ay götüm deyip reddettim. Haha orda bitti zaten benim için sen de blli bi mesafe koy bence.

8 aralık 2016 21:47

4. demek sizi davet etmeye değer görmüyor. bundan sonra eskisi gibi samimi olmaz, aranıza mesafe koyarsınız olur biter. üzülmeye değmez seni davet edecek kadar yakın görmeyen biri için. o sana ne kadar değer veriyorsa sen de ona o kadar değer ver.

8 aralık 2016 22:10

5. çokk teşekkür ederim kızlar gerçekten öyle aslında hiç değer vermediği için, yani can acıtma değil bence direkt sallamama bu. insanlara haddinden fazla değer vermemek lazım ama yapamıyorumki. bişi oluyor incinir, o kırılır modundayım hep artık sıkıldım ama bana gelince sallamıyorlar bile.

8 aralık 2016 22:30