david burns|iyi hissetmek hakkında?

merhaba. benimle benzer problemleri olan (erteleme hastalığı, mükemmeliyetçilik,  özgüven) insanların çeşirli mecralarda paylaştıklarını uzun süredir takip etmeye çalışıyorum ve çoğu yerde bu kitabın önerileriyle karşılaştım. yaklaşık 1 yıl önce kitabı edindim fakat kitaplığımda bekliyor. arada sorunlarım gün yüzüne çıktığında okumaya niyetleniyorum ama hemen çözüme ulaşmak istediğimden okumayı erteliyorum. acaba kitabın ilgili bölümlerini karışık bir biçimde okumalı mı yoksa bölümlerin birbiriyle bağlantıları çok kuvvetli en baştan mı başla dersiniz? ben de mükemmellik ve erteleme yüzünden bu ikisinin arasında gidip gelip eylemsiz kalıyorum hep. eğer bölüm bölüm gitmenin faydası olacağını söyleyen olursa o şekilde denemeye calışacağım madem tamamını okumak için kendimi itemiyorum.

1. Ben bu kitabi okumadim ama borderline gruplarinda tavsiye ediyorlardi. (Borderlineim) tamamini okumak gerekiyormus maalsef. Cok guclu baglanti yoktur Belki ama kendini anlamak gerekiyor ve bu birden olmuyor.

3 nisan 2018 01:09

2. Mükemmel bir kitap 😍

Benim de benzer sorunlarım vardı ve bir yıldan fazla rafta durdu sonra başladım ilk başlarda sıkıldım ama sonra kendimi kaptırdım ve çoğu sayfada" evet bende böyle yaptım!" Diyerek kendimi fark ettim

Öyle anında etki etmesini beklemeyin ama size çok şey katacak buna eminim gözlerinizi bakişinizi değiştirecek 😉😊

Ben kitap okuma alışkanlığı edinmek için 21 gün boyunca her gün 30 dakka kitap okuma şartı bırakmıştım kendime öyle öyle bu kitaba başlamıştım aylar oldu kitap hala masamda ve her zaman da yanımda olacak❤️❤️❤️

Zamanında anti depresan kullanmıştım ondan bile iyi geldi 😂

3 nisan 2018 01:36

3. Tamamini okumanizi öneririm.bence baglantili ve sindirerek okumak gerekiyor aceleye gelecek bir kitap değil zaten

3 nisan 2018 03:29

4. Bence atlamadan okuyun. Kendinizi kötü hissettiğiniz değil iyi hissettiğiniz bir zamanda başlarsanız bu daha kolay olur. Çünkü bütünlüğü olan bir kitap.

3 nisan 2018 09:04