dayanamıyorum artık, çok kötüyüm, uzun oldu ama dertleşmek istedim?
şu an kötü bir durumdayım ve dertleşmek için yazıyorum. ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum. benim babamın zihniyetini anlayamıyorum. az önce aradı neredesin dedi dışarıdayım dedim neredesin de sen dedi annen nerede vesaire neyse o an köpürdü daha sonra da mahvetti sebebi de veterinerdeydim hap almaya geldim dedim, geliyorum oraya dedi tarif ettim yerini, oradakilere de rezil oldum hemen giyinip çıktım. gelmiş arabaya bindim ağzıma etti ben çalışıyorum sen gidip kediye hap mı alıyorsun, vurdu arabada bana, nasıl benim telefonumu açmazsın, sen kimsin, biriktirdim kendim diyorum kazanıyor musun bir şey aklın beş karış havada, destek olacağına, annemi aradı sen neden bunu tek başına gönderiyorsun buralara geleyim şunu yapacağım bunu yapacağım hep hakaretler, ağza alınmayan küfürler. mahvetti beni. eve geldik anneme de vurdu, tekme attı. derdini zihniyetini ben çözemiyorum. en yobaz, geri kafalı kadına alan bırakmayan adamlardan, babalardan tek farkı okumaya yollamış olması büyük şehre. ona da yapısını duyan bilenler böyle yapıp nasıl yolladı diye şaşırıyorlar. bu hiç ilk değil daha önce de neler oldu, dayımın karısının başka evliliğinden olan oğlu onlara gelmişti o ben benim kardeşim dayımın oğlu kızı oğlu da büyük benden, beraber kafede oturduğumuzu öğrenince o akşam da mahvetmişti beni. şimdi de eve geldi hakaretler bağırmalar bir daha evden çıkmak yok tek başına bir yere göndermek yok bunu (22 yaşındayım 22) bir daha bu evde kedi lafı duymayacağım lafları. ki ben bu tür şeylere, kadınların böyle şiddetler yaşayıp bağımsız olamamasına, şiddetin sadece fiziki olmadığına, bu konularda bir şeyler yapmaya çalışan, etkinliklerde yer alan, elimi taşın altına koymaya çalışan biriyim. üstelik psikoloji öğrencisiyim ki, farkındalığım da bu oranda daha artıyor demek istediğim. bütün bunları yaparken, o kadınlara acır, korumak isterken benim başıma da bunlar geliyor. bu dönemle birlikte 2 dönemim, son 1 sene kaldı. bağımsızlığımı alayım iş bulayım görüşmeyeceğim. ben dayanamıyorum artık, bu baskı, bu resmen şiddet değil mi. öncesinde bir şey görse de yapsa neyse deyip anlamaya çalışırsın lisede erkek nedir bilmiyordum ben öyle gittim üniversiteye belki de bunlar yüzünden gerçek sevgi nedir bilmeden beni sevdiğine emin olmadığım insanlara sırf görmediğim için tutundum. evet çok çalışıyor, evet özel bir okulda yarı okul parası yurt parası çok zorlandı evet ama bunlar sizce hakkı mı. ben dayanamıyorum artık, nasıl bir yobazlık allahım bir de iş bulma stresi var, ona da geçen seneden dikte etmeye başladı üç kuruşa bilmemne adamların yanında çalıştırmam seni ya kpss kazanırsın devlete ya da gelirsin annenin yanına oturursun diye. bu sene yüksek lisans yap diyordu ama bir an önce iş bulup kuru ekmek de yesem kendi hayatım olsun artık diyorum ben de, napacağım