dayanamıyorum artık ne yapıcam bilmiyorum?

uniye baslayınca sevgili oldugum 4 yıldır beraber oldugum erkek arkadasım vardı.kendisi yakısıklı biri olmasına rağmen asosyal, sosyal fobisi olan biri.sevgili olduktan sonra arada kıskançlıklarım oldugu zaman ona fiziki zarar vermeye basladım çığlık atıp herşeyini yırtıp kırıp döküyordum.benim yüzümden ev arkadaslarıyla kavgalıydı beni istemiyorlardı.geçen sene onu evden attılar.ben de onunla beraber eve çıktım.ben zaten cinsellik yasayan biri değildim ama aramızda hiç kalmadı.onun hizmetçisi oldum kısaca arkadaslarıyla da konusmayı kesince sürekli oyun delisi oldu ne okula gider ne baska şey.bütün gün bilgisayar basında sabahlıyor.android watsap bilgisayara kurdum o uyurken onun hesabını açtım telefona gelen onay koduyla.gecenin 5inde 2 kız yazdı.biriyle flörtleşiyor diğeriyle de sevgili olmus.tinderda kurdum telefona gelen onay koduyla girdim 50 kusur eşleşmesi var.hepsiyle konusmamıs ama.herneyse aksama yakın uyandıgımda bana vurdu.ağlamaya basladı sen x isimli kıza ne yazdın ben ona asıktım evlencektim sen delisin zaten evlenmiceğimizi biliyordun diye.sürekli küfür edip bela okudu cekip gitti.ben bu evden onun çıkmasını istedim baska yere cıkamam gitmem diyip duruyor.sen gidersen de tek basıma kira odeyemem ben de cıkarım diyor.benim burada çok eşyam var.bu dönemde ev bulunmuyor kar kışta nereye tasıncam.o gözümün önünde kızlarla konusursa kafayı yerim ağlama krizi geçiriyorum.psikolojim alt üst oldu aptal yerine konulmuş hissediyorum.yüzünü bi kaç kere gordugu kıza cinsel konulara hiç girmemiş evlenilecek bir kızmış vs. şeyler dedi sanal asık olmus.r.ne onerirsiniz?

1. ben ne okudum şimdi?

eğer yazdıklarınız gerçekse öfke kontrolü konusunda psikolojik destek alın. Eğer trollseniz kendinize bir hayat edinebilmek için psikolojik destek alın.

11 ocak 2019 17:46

2. troll değilim uzun yazmak istemedigim için atlayarak yazdım.

11 ocak 2019 17:49

3. tam adam peygamber mi diyecektim. YAZIŞMALARI kısmına geçince normal olduğunu anladım.

11 ocak 2019 17:53

4. evden ben mi çıksam ben cıkarsam o da evden cıkıcak.madem tek basına altından kalkamıcak güzelim evden ben cıkmak istemiyorum.kovsamda gitmek istemiyor.sözde bugun gidicekti sabahtan aksama kadar yok eve gelmedi.eşyalarını hazırlar gibi yapıp ortada bırakmış.aynı yerde yasamaya devam edince kavga gürültü eksik olmıcak her eline telefona aldıgında ben kavga çıkarıcam.o da çok normal biri değil istiyor ki bütün kızlar onunla konussun hepsini bir idare etmiş öyle şeytan biri.kaç km öteden gidip sanal sevgili yapmış kendine.mezun olmadan kızla iki kere gorusmus sonradan sevgili olmus falan.mesajları tam sevgili gibi de değildi flört gibiydi.

11 ocak 2019 17:54

5. pardon da ilk fiziksel siddet uygulayan arkadaslariyla arasinu bozan cocugun ev degistirmek zorunda kalmasina yol acan soru sahibi degil mi? cocugun hayatini mahvetmissin? sana sevgili gozuyle bakmayi kesmis dogal olarak sen git bence evden senin yuzunden eski evinden olmus cocuk yaziktir.

11 ocak 2019 18:27

6. Hangi taraf daha tuhaf karar veremedim.

11 ocak 2019 18:48

7. Bu ne sacma bi iliski cesidi ya

11 ocak 2019 19:04

8. İkiniz de iğrençsiniz

11 ocak 2019 19:25

9. inanmıyorsanız yazmayın. ne açıdan kurgu geldi ya size? kız erkek bi arada yaşaması olağan, çocuğun yaptığı davranışlar oyun vs standart bir boş erkek tiplemesi. ee çocuğun başka kızlarla konuşması filan olmayacak şeyler mi? inanmıyorsanız okuyup geçin işte. kız yalnız belli ki zaten yakın bir arkadaşı olsa buraya yazmazdı. baştan çocukla eve çıkarak hata etmişsin. evden ayrılmasından dolayı da hep seni suçlamış belli ki. ev arkadaşlarıyla arasının bozulması vs. o zaman sen kabahat işlemişsin ama şiddeti ya da aldatılmayı hak etmez kimse. cesaretini topla evden ayrıl. yanına ev arkadaşı arayan kızlar vardır okuldan muhakkak araştır. eşyayı da taşırsın, taşıyamayacağını sat çıkar elden. bir dönem idare edersin o şekilde. sonra seneye akıllanıp yurda mı çıkarsın naparsın bilemem.

11 ocak 2019 21:05