dedikodu yapalım mı süslüler????

özellikle yaprak dökümündeki oyuncuların dedikodusu shhajsjd seneler geçti yaprak dökümünün set ortamına dair dedikodu çıkmadı ya

1. Neyyir sinsi sedefe sürekli hakaret ediyormuş diye duymuştum sesini falan eleştiriyormuş bilmem ne kadar doğru

28 temmuz 19:40

2. A2 hakaret degil de kendi sesini kullan boyle tam oyunculuk olmuyor falan demis sedefi oynayan kadin cok ozguvensizmis o zamanlar

Fahriye almanci oldugu icin settekilerle anlasamamis basta

Bir de leventi oynayan adamla deniz cakir birlikteymis o donem sanirsam

28 temmuz 19:44

3. Neclanın sesi kendisinin miydi süslüler

28 temmuz 19:44

4. oğuz iğrenç değil mi ya.. kaşlarını alması, saçları, o konuşma tarzı falan hiç maskülen gelmiyor hep bir ağlak modda. keşke oğuz karakteri erkeksi yakışıklı bir tip olsaydı da en azından kızlar yaptı bir hata derdik.

28 temmuz 19:45

5. ay ben dizi karakter dedikodusu sandım pardon. şu modavesosyete pelin fahriye evcenin sette aşırı kaprisli olduğunu ve isteklerinin bitmediğini yazmıştı yıllaaar önce bir de halit ergünün ve ilk şevketin alkolik olduğu yazılıyordu.

28 temmuz 19:48

6. ilk şevket'in diziden ayrılma sebebi uyuşturucu bağımlılığı diye duymuştum yanlış hatırlamıyorsam. yukarıdaki süslü alkol demiş, hangisiyse artık.

29 temmuz 13:50