degismek istiyorum/evrim gecirmek?

ortalama guzellikteyim 23 yasindayim. daha da guzellesip ortalama ustu olmak istiyorum. dikkat cekmek istiyorum. estetik ameliyat olmadan bunu nasil basaririm? bugday tenli acik kahve sacliyim

1. Saç rengi, kesimi, kıyafetler önemli. Bunun dışında ortalama üstü güzellikte olman imkansız ama ortalama üstü bakımlı olabilirsin. Güzellik doğal veya estetikle geliyor genelde, saçı siyah olan kadın sarıya boyatsa objektif olarak daha güzel olması zor ama daha bakımlı durabilir.

30 mayıs 2021 15:57

2. Herkesi degistiren sey farkli bence. Ben sadece sac rengimi 1-2 ton actim ve baya degistigimi dusunuyorum. Daha oncesinde yaptirmak istedigim bir suru yerim vardi simdi hicbiri gozume batmadigi gibi sevmeye bile basladim.  Ayrica kiyafetlerin de asiri derecede degistirdigini dusunuyorum. Siradan insanlar guzel giyinerek ortalama ustu olabiliyor. Ben mesela asiri kotu giyinirdim simdi instagramda begendigim kombinleri kaydedip onlara gore alis veris yapiyorum. Ama degisicem diye her seyi bi anda yapinca kokos gozukebilirsin :d dedigim gibi basit ve minik bir sey bile zaten istedigin degisimi yaratabiliyor.

30 mayıs 2021 16:11