demir eksikliği sorunu yasayanlar?

takviye almaya basladıktan ne kadar zaman sonra iyi hissetmeye basladınız? ben cok yorgunum da, aşırı adet kanamalarım vardı bitti sukur. simdi demir hapına baslıyorum.

1. Süslü 2 haftaya ben kendime geldim çok şükür dedim. Ben kedimin kumunu yemek istediğim zaman dr a gitmiştim aşırı düşüktü b12 ile birlikte almaya başladım. Sürekli uyumak hiç yürümek istemiyordum. Artık spora bile gidiyorum.

26 nisan 2022 12:19

2. süslüm şifan daim olsun. kedi kumu dısında aynıyız. d vitamini ile kullanacagım ben de.

26 nisan 2022 12:21

3. çook teşekkürler a3 ♥

26 nisan 2022 12:55

4. A1 beni güldürdün ya. Bende kum yeme olmadı daha çok psikolojimden ve saç dökülmesinden anlıyorum. 3 hafta sonra daha iyi hissediyorum ama normal hale gelmesi için en ax üç kutu ferro sanol bitirmeye çalışıyorum.

26 nisan 2022 14:07

5. Bu arada gyno Ferro sanol şişkinlik yapıyor bu yüzden bazen spirulina kullanıyorum. Mesela iki kutu bitirdim diyelim spirulina ya geçiyorum o bitince tekrar ilaç falan öyle.

26 nisan 2022 14:10

6. Süslüler imkanınınz varsa demiri sgk nın ödediği sindirim sistemi düşmanı haplardan değil de demir biglisanat formundan alın, mideye dokunmuyor kabız yapmıyor aç karnına alınması gerekmiyor.

27 nisan 2022 10:54

7. a5, bilgin varsa bana yazılan ferro sanol duodenal 100 mg kapsul. lakin elimde venatura'nın demir bisglisinatı da var vitamin c de var içinde. ama demir 17 mg c vit. 60 mg. ne yapmamı önerirsin şu durumda?

27 nisan 2022 11:36

8. VeNatura kullan süslü sonra da solgar gentle iron a geç