demir eksikligi ve kansizlik

Bu ikisi sizce cilt guzelligini etkiler mi? İnternette net bir yazi bulamadim. Ayrica komedonlarim icin devlet hastanesinde bir doktor sadece yuzume bakip adet duzensizligi var mi diyip, ilac yazdi. Adi da oximin. Eger bu ikisi etkiliyorsa ilaca hic baslayamayacagim cunku o kadar kisa surede yazilan bir ilac Bana guvenilir gelmiyor.

1. Kan verecektim gecen, senden alamayiz kanin yokki dediler. Bende daha once kansizlik sorunum oldugunu soyledim. Sonra dusundukce ilaci kullandigim donem cildim bebek gibiydi :( tesekkurler ilginiz icin

7 ocak 2017 23:01

2. Doktorun verdiği ilaç zaten sivilce ilacı onu kullanın bence. Demir eksikliği ve kansızlık direkt sivilce ya da komedona neden Olmaz ama cilt sağlığınızı, cildinizin genel görünümünü etkiler ve ağız yarası ya da dudak çevresinde yara, uçuk yapabilir. Adet düzensizliğiniz varsa hormon tetkiki yaptırmanız gerekir hormonal akne olup olmadığı öyle anlaşılır. Kansızlık probleminiz düzelince bir de hormon tetkiki yaptırıp öyle tekrar doktora gitmenizi öneririm, şahsi fikrim :)

7 ocak 2017 23:10

3. Adet duzenimde bir sikinti yok sadece cildim de komedonlarim artti ve ne yaptiysam geciremedim. O zaman ilaci kullanayim, tesekkurler

7 ocak 2017 23:27