denizde altın kolyemi düşürdüm bulma ihtimalim?

süslüler kıyıdan dizime kadar gidip  suya daldm bi iki kulaçlık dipten gidip çıktım çıktığım an karnıma bişeyin dediğini farkettm o an kolyemi yokladım yok, bir saattir dalıp çıkıyorum aynı noktaya bulamıyorum. sabah su daha durgun olurmuş çok erken gelip tekrar bakacağız.  denizde takısını kaybedip bulabileniniz oldu mu tavsiyelerinz varsa alırım süslüler.

1. Gözlükle kolye bir değil. Kumların arasına karışmıştır. Tam neresi olduğunu biliyorsunuz madem o bölgeyi sakince arayın.

13 ağustos 2019 16:54

2. Ben de halhalimi düşürmüştum özel yapım gümüş. Ağır altınlar gümüşler batıyorlar. Ben asla bulamadım. Siz arayın yine de.

Ama bize de ders olsun denize havuza imitasyon olmayan bişeyle girmeyelim bir daha

13 ağustos 2019 16:59

3. Bence imkansıza yakın.ancak bir dedektör falan varsa.ucunda büyük bir şey takılıysa bir nebze de ince bir zincirse bulamazsınız diye düşünüyorum :(

13 ağustos 2019 17:01

4. Ben rayban gözlüğümü kayalıklarda düsürmüstüm, onu bile bulamadık. Altın kolyenin pek imkanlı olabilecegini sanmiyorum maalesef

13 ağustos 2019 17:02

5. Kız denize niye takınızla giriyonuz 🤦🏼‍♀️

13 ağustos 2019 17:02

6. Süslü deniz gözlüğüyle talıyosun di mi bir kaç kişi arasanız

13 ağustos 2019 17:04

7. Anonim 10 probleminiz nedir?

13 ağustos 2019 18:50

8. Dalıp çıktığım yer biraz taşlık süslüler, sabah çok erken tekrar gidicez gözlükle dalıp bakıyoruz, umraım bulabilirim.

13 ağustos 2019 18:52

9. Geçen denizde bir kadın yüzüğümü kaybettim bir sene sonra buldum dedi ben pek inanamadım ama garip

13 ağustos 2019 21:09

10. Anonim 13 inan hala deniz kenarındaym telefon ışıklarıyla dalga atmişmıdır diye arıyorum

13 ağustos 2019 21:21