denize düşen yılana sarılır hesabı vitiligo için yılan derisi önerdiler yılan derisi yiyeceğim?

saha önce yiyen var mı tadı nasıl? yoğurda mı karıştırsam un gibi çekip sütle mi içsem?

1. vitiligonun bilinen kesin bir tedavisi yok

18 temmuz 2024 16:39

2. Vitiligo görünüm olarak yılan derisini çağrıştırdığı için ortaya atılmış cahilce fikirlerden biri. Bakteri virüsü vs kapmayacağınıza emin olduğunuz bir deri yiyin bari.

18 temmuz 2024 16:41

3. abla allah aşkına ne alaka ya

18 temmuz 2024 16:42

4. 3 aylık bebek b.k u da faydalı

18 temmuz 2024 16:51

5. Sabahları aç karnına Yulafa karıştırıp ye yalnız biraz tatsız geleceği için üstüne az miktar deve çişi ile tatlandır al sana double şifa.

18 temmuz 2024 16:59

6. Bilinen bir tedavisi olmadığı için teyzem zamanında bunu yapmış ve bu şekilde durmuş ilerlemesi... kalbiniz yok kızlar.

Sınavı olsa çalışırım insan medet umuyor haliyle.

18 temmuz 2024 17:01

7. merhaba. sağlık konusunda burada öneri yapmaktan çok çekiniyorum ama atmazsam da içimde kalırdı. bu sene kpss'ye hazırlanırken izlediğim hocanın da vitiligosu vardı ve bi videosunda öneride bulunuyor. (link: https://youtu.be/l11IL21pWH0?si=hHzcMgKRem2JR0gq video) 44. dk dan itibaren izlerseniz görebilirsiniz. hatta mesaj atarsanız hocaya belki geri dönüş bile alabilirsiniz bu konuda. geçmiş olsun.

18 temmuz 2024 17:33

8. Ss çaresizlik hissettiğini anlayabiliyorum ama çözüm ararken daha büyük sorun yaratacak yollara başvurmamalısın. Sözlükte de yazdığı gibi birisi sana öneriyor diye yüzüne kedi çişi sürmemelisin

18 temmuz 2024 18:23

9. Benim rahmetli anneannnem birinden duymuş bunu ama vitiligo olarak değil siğile iyi geliyormuş. Yiğeninin elinde siğil yaralari varmiş köydelermiş bulmuş yilan derisini yedirmiş geçmiş dedigine gore ama zaten siğil kendi kendine de geçen birsey. Sonra yine yilan derisini bulmuş saklamiş epey bir süre benim ergenlik sivilcelerim icin yemegime katiyormus meger cahillik tatsiz birsey anlasilmiyor. Yasliliktan yemegi kotu yapti saniyordum. Tabiki işe yaramadi ama kötü birsey de olmadi safsata bunlar hep. Vitilogosu olan arkadasima köpek baligi ciğeri ye demisti biri mesela

18 temmuz 2024 18:24

10. Troldür inş. Saçmalamayın artık ya