deodorant tavsiyesi

Ben nivea powder touch stick kullanıyorum . bloglarda falan memnun olanlar gördüm ama bende hiç etki etmedi. söylemesi ayıp acayip ter kokuyorum hiç bi etkisi yok. terlemeyi veya en azından ter kokusunu önleyecek bi deodorant önerir misiniz? ben stick formda kullanıyorum genelde ama fark etmez. Teşekkürler.

1. Rexona'nın shower fresh deodorantını öneririm terlemeyi önlemiyor ama kokuyu önlüyor ben çok memnunum, tek kötü yanı pudralı olduğu için sıkınca bi süre nefes alamamaya ve öksürüğe neden olması

31 ağustos 2016 00:54

2. Bu konuya bir dönem baya kafayi takip arastirmistim. Simdi anladim okuduklarimdan anladığımı yazayim

Üzerinde antiperspirant yazanlar doğrudan teri önlüyor. Bunu da anladığım kadariyla ya alüminyum içeriği ya purda içeriği ile yapıyor. Aluminyum icermeyip teri bizzat onleyen bir ürün sanırım yok ben görmedim. Driclor kullaniyorim teri önlüyor bizzat. Zararli ancak takintimi yenemiyorum.

Üzerinde antitranspirant yazanlar ise terlemeyi önlemiyor ancak yanlış hatirlamiyorsam terdeki bakteri oluşumunu önlüyor. Dolayisiyla kokuyu. Terleyip kokmuyorsunuz.

Uzerinde deodorant yazanlardan ise kullanip da anladığım şu. Bunlat mutlaka kokulu oluyorlar ve ter kokusunu atiyorum cicek kokusu ile bastirmaya çalışıyor. Daha dogrusu terlemeden kullanip bizzat cicek kokuyorsunuz mesela. Parfumun koltuk altina sikilani gibi bir sey. Bende asla ne teri ne koku oluşumunu onlemediler. Alirken uzerinde yazana dikkat edip ihtiyaciniza yönelik alirsaniz tatmin olursunuz bence.

31 ağustos 2016 02:20

3. Tamam Teşekkür ederim süslüler :)

31 ağustos 2016 16:18

4. ben ter kokusunu önlemek için karbonat kullanıyorum. bugüne kadar o kadar ürün denedim ama karbonatın üstüne tanımam :) üstüne de nivea'nın alkol ve alüminyum içermeyen, üstelik klasik nivea kokusuna sahip olan (link: http://papatyaski.com/wp-content/uploads/2016/08/DSC_0029-2.jpg şu) ürününü uyguluyorum. böylece en az 24 saat ter kokusu sorunu yaşamıyorum.

31 ağustos 2016 22:00

5. Teşekkürler :)