derdimi sevebilirsiniz. şeyma subaşı'nın vücudunda niye çatlak var?

gözümüzün önünde geçti bütün hayatı. öyle kilo alıp vermedi de.

1. Doğum yapınca karın bölgesinde olmaz mı? Poposunda var.

23 ocak 2021 20:50

2. bazılarında genetik oluyor ben de süslüde öğrendim. doğum tabi o da olabilir.

23 ocak 2021 20:54

3. Bazı kişilerde bir iki kilo bile çok fark ettiriyor çatlak açısından. Belki onda da öyledir.

23 ocak 2021 20:55

4. valla cahillikten sordum. hoşuma gitti hatta çatlaklarını shoplamaması.

23 ocak 2021 20:57

5. ergenlikte boyu hizli uzamistir

23 ocak 2021 21:00

6. Boy 160 kilom 49 en fazla 54e cıktım hep vardı popomda çatlak mememin alt kısmında var cok cok az bir cizgi ikisinde de bence hormonal degisimlerden.

23 ocak 2021 21:02

7. Çünkü bunlar her insanın vücudunda olabilecek normal şeyler. Normalleştirelim pls

23 ocak 2021 21:14

8. anonim9 un olmayan kadın sayısı azdır sözüne katılmıyorum geçen de biri catlagı olmayan yok ki yazmıştı. benim çevremde kimsede yok. okulda bir kişide görmüştüm. süslüden öğrendim kilo dışında da olduğunu. annem 52 den 70 e çıktı 3 4 ayda karantinada. sonra verdi, onda da olmadı. doğum zamanı da 35 kilo almış ödemmiş öyle diyor.

genetik olabilir, kilo olabilir en önemlisi de doğum olabilir. olmayan yok sözünü çok görüyorum sözlükte yazmak istedim.

23 ocak 2021 21:14

9. Bu durum tamamen genetikle alakalı. Benim lisedeyken bir anda popomda çatlaklar çıktı kilo alıp vermemiştim hiç. Annem ve anneannemin de karınları çatlak dolu. Kimi insanlar doğumdan sonra bile çatlaksız kalıyor ama genetik işte. İlla kilo alıp vermeye de gerek yok

23 ocak 2021 21:19

10. a4 nasıl çevrenizde kimsede olmadığını biliyorsunuz? çatlaklar genelde popoda, belde, memede falan oluyor ki ten rengi açıldıkça çatlak görünümü azalıyor ya da insanda çok silik bir şekilde olabilir, çatlak olmayan insan sayısı gerçekten az(gizlinot: çünkü insanlar boy atıyor, ergenlikte vücudu şekilleniyor, memesi büyüyor falan) doktorlar, güzellik merkezi çalışanları falan da hep söylerler bunu

23 ocak 2021 21:59