derimod çanta ya da sırt çantası kullananlar memnun musunuz?

sırt çantası aldım sizce kalitesi nasıl mağazanın ürünlerinin? deri görünümlü bir çanta derisi soyulur mu çok çabuk? mavi gibi 2 yıl içinde bir şey olursa ürüne bakıyorlar mı? fermuar kaliteleri nasıl?

1. Süslü ben Derimoddan siyah deri görünümlü sırt çantası almıştım annem düzenli kullandi 1 yıl içinde falan soyuldu. Fermuar kalitesi normaldi. Bakiyorlar mi bilmiyorum denemedim maalesef.

23 nisan 2021 12:53

2. 1 yıl içinde soyulması kötü olmuş süslü bunu duyduğuma üzüldüm açıkçası :(

23 nisan 2021 13:17

3. Baktim simdi aslinda boydan boya bir sey değil fermuarin kismi biraz soyulmuş neyse bırakayik dedim görsel sen karar verirsin süslü (link: https://resimyukle.link/i/hpNZE Link) ama bence pek ucuz değiller ben tekrar almazdim :/

23 nisan 2021 17:14

4. Süslü sağol görsel eklediğin için çok naziksin. Pull and bear, stradivarius, mavi vs gibi yerlere de baktım 150 liradan başlıyor çantalar açıkçası hiç ucuz değil hiç bir yerde zaten. O yüzden belki derimod 200 lira değer diye düşündüm. Umarım derimod da çantalarını değişim ya da onarım gibi seçeneklerle müşteriyi memnun ediyordur bir sorun olduğunda

23 nisan 2021 17:50

5. Rica ederim süslü umarım ediyorlardır benim hiç aklıma gelmemişti