derimod mu divarese mi elle mi?

süslülerim merhaba. geçen seneden beri siyah postal arayışındayım. öğrenci olduğum ve parayı cebimden biriktirerek vereceğim için en dayanıklısı hangisiyse onu almak istiyorum, bu yüzden de bir sene olmuş hala karar veremedim. şu anda 3 marka arasında kararsız kaldım. linkleri yoruma yazacağım. hem marka anlamında, hem de model olarak sizce hangisini almalıyım? çok ayakkabı alan biri değilim, 3 marka hakkında da bilgim yok o yüzden kullanmış olan süslülerimden önerilerini bekliyorum.

1. (link: https://m.trendyol.com/derimod/siyah-kadin-bot-17wfe1556ft-p-2041818?boutiqueId=194444 Derimod). Aralarında en ucuz olanı. Suni deri. Bilek kısmı katlayınca da güzel, ben yukarı kaldırarak da kullanmak istiycem büyük ihtimalle ama o şekilde durur mu bilemedim.

(link: https://m.trendyol.com/elle-shoes/hakiki-deri-siyah-kadin-bot-p-1103718?boutiqueId=194108 Elle). Klasik postal. Sevdiğim bir model fakat tabanı çok kaba geldi gözüme. Elle’de bu tarz düz postal varsa bildiğiniz linklerseniz beni çok mutlu olurum.

(link: https://www.divarese.com.tr/p_siyah-deri-bot_66869 Divarese). Galiba model olarak en beğendiğim bu oldu. Normalde topuklu giymem ama botlara kalın topuk çok yakıştırıyorum bi tane almak da istiyordum. Burda aslında marka hakkında yorum istiyorum. Divarese kalitesi nasıl, bir sezon giyip atmalık mı? Yıllarca giyip ayakta paralamalık mı? ikisinin arası bi yerde mi?

12 eylül 2018 15:44

2. Elle ve divarse arasında kaldım ama dayanıklılıkları hususunda bileğim yok.

12 eylül 2018 15:48

3. bana üçü de kaba geldi, divarese sanki konserine çıkan rock yıldızı ayakkabısı gibi. Elle aralarında belki be tık daha iyi derimodu suni deri olmasında dolayı direkt eledim.

12 eylül 2018 15:53

4. Divaresenin modeli hiç güzel değil bence:/ elle güzel

12 eylül 2018 15:59

5. (link: https://www.trendyol.com/inci/hakiki-deri-siyah-kadin-bot-120130003228-p-1981771?boutiqueId=194466 inci de kalitelidir.)

12 eylül 2018 16:11

6. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

İnci’yi çok çok beğendim süslü ama 300 benim bütçemi biraz aşıyor :(

Bir de geçen sene inci’den bir model beğenmiştim ama okuduğum yorumlardan dolayı almaya korkmuştum bayağı şikayet vardı :/ ama bilemedim şimdi bir daha mı baksam dedim

12 eylül 2018 16:51

7. elle.

12 eylül 2018 17:51

8. (link: https://m.trendyol.com/inci/hakiki-deri-siyah-kadin-bot-120130005748-p-1904953?boutiqueId=194466 inci)

Bir de bunu buldum şimdi yukarıdaki süslünün attığına çok benzer bir model. Sanırım deri çeşitleri farklı ama hiç de anlamam nedir ne değildir.

Soruya bir de “inci mi?” ekliyorum o zaman :d

inci’den memnun olan/olmayan süslüleri piste davet ediyorum

12 eylül 2018 18:31

9. Ben de bot almak istiyorum soruyu takipteyim

13 eylül 2018 00:23

10. Elle ve derimod’dan alışveriş yapmadım.

İnci’den bir oxford iki loafer almıştım. Oxford taş gibi duruyordu, modelden sıkıldığım için giymeyi bıraktım. Loaferlar çol sık kullanıma uzun süre dayandılar -2 3sene- sonra attım. Benim ayaklar taraklı olduğu için loafer ve babetlerin yan kısımları yere temas edebiliyor, çabuk yıpranıyorlar. Bunların da o kısmı kötü oldu sadece geri kalan yerler sağlamdı.

Divaress’ten bir loafer aldım geçen yaz. Gerçek deri, fiyatı 300 lira idi. Bir yazı bile sağlam bir şekilde çıkarmadı. Birkaç aya gevşedi, pörsüdü bir şeyler oldu. Bu yaz da bir iki giyip çok kötü olduğundan çöpe attım. Asla bir daha kapısından girmeyi düşünmüyorum divaress’in.

Modeller hakkında yorum yapamadım, benim zevklerimden epey farklı oldukları için.

13 eylül 2018 00:32