ders çalışamamak? acil çözüm önerileri?

kpss ye hazırlanıyorum. program yapıp ders başına oturmakta hiçbir sıkıntı yaşamıyorum fakat dersin başına oturunca kesinlikle devamı gelmiyor. konsantre olamıyorum ve aşırı yoğun sıkılma duygusu hissediyorum. kendimi zorlayınca artık okuduğumu algılamamaya başlıyorum. çalışamadıkça kendimden nefret ediyorum, kendimden nefret ettikçe çalışacak motivasyonum azalıyor. bunu nasıl aşabilirim?

1. Bireysel koçluk alıyorum ben. Bir gün çalışmadığım zaman o program yetişmiyor, zorla çalışmak zorunda kalıyorum haliyle. Oruç biraz zorladı beni de onun da düzenini oturttum.

Haftada bir konusuyoruz yeni plan yapiyo bana, her gün de rapor atıyorum hocaya. Yetistiremedigim zaman bocekmisim gibi bakiyo bana djsnmss sirf onun için bile çabalıyorum. Maalesef motivasyonu çok düşük ve dikkat dağınıklığı olan biriyim, dıştan denetimli olmak zorundayım... Siz hangi bölümden hazirlaniyosunuz?

6 nisan 2022 19:19

2. suslu ben de kpss calisiyorum. motivasyon grubu filan mi olustursak telegramda. tum gun sadece kpss calisip spor yapiyorum. iki konuda da motivasyon grubu isterseniz acalim bence

6 nisan 2022 20:03

3. Olabilir a2 bence güzel olur. Tüm günü geçtim ben 1 saat zor çalışıyorum ajsjsj

Ben gkgy sınavına gireceğim sadece A1. Koçluk iyi bir fikir aslında hiç aklıma gelmemişti

6 nisan 2022 20:13

4. Ss sana önerirdim ama az kaldı, vereceğin paraya değer mi bilemedim. Grup kurulursa ben de gelebilirim :p

6 nisan 2022 20:32

5. Yaaa açarsanız ben de katılırım ama discord daha iyi bence ?

6 nisan 2022 20:34

6. ben de vize haftamda aynı şekilde o kadar yoğun bir sıkılma duygusu hissediyorum ki anlatamam. Sayfalar üstüme üstüme geliyor en ufak takıldığım yerde tekrar okumak yerine defteri kitabı fırlatmak istiyorum... sadece ders çalışmakla ilgili değil genel olarak bir bunalmışlık var hepimizde bence. çok darlanınca Türk kahvesi veya bitki çayı yapma molası verip sıcak bir içecekle geri dönüyorum masaya. öyle biraz daha motive olmuş oluyorum. Yani öyle bir ikilem ki bunaldım diyip bıraksam vicdan azabı çekiyorum, çalışayım desem kafa kalmamış... hepimize sabır diliyorum sadece.

6 nisan 2022 20:38

7. Ben de vize haftamdayim masa başına oturamıyorum içim sıkılıyor ve çalışamıyorum

6 nisan 2022 20:43

8. (link: https://discord.gg/276CJAbV Discord grubu) açtım hem ALES hem KPSS gy gk için motivasyon tazelemek isteyen fikir alışverişi falan iyi olur umarım birbirimize faydalı oluruz

6 nisan 2022 20:45

9. Bu discord nedir kızlar ben biraz teknolojiye uzağım

6 nisan 2022 21:09

10. A1 bireysel koçluğu nereden alıyorsun?

6 nisan 2022 23:46