ders calismaktan cok yoruldum?

süslüler calismaktan cok yoruldum. okudugum bolum geregi her gun antrenman tekrar calisma yapmam gerekiyor. sadece vize final zamanlari degil her gun calismam gerekiyor. cok severek geldim bolumume fakat cok yorgunum zihinsel olarak. surekli odev yetistirmem gerekiyor. ama ben odevlere de yetisemiyorum. okulum suan hayatimda kafama en cok taktigim sey. ve bitene kadar hep bu stresle devam etmekten cok korkuyorum. etrafimdakilere bakiyorum benim kadar zorlanmadiklarini gorunce kendimi bu sefer de yetersiz gormeye basliyorum. susluler ne yapmaliyim, nasil dusunmeliyim ayni durumda olan var mi?

1. Ahahahhah hayir suslu degil.

27 kasım 2018 16:50

2. Süslü kim kolay okuyor? Daha ileriyi düşünüp hep böyle mi olacak diye düşünmeyin. Ben bu sene mezun oldum mühendislikten. Nefes almadan çalıştığım zamanlar oldu. Ama planlı programlı olunca her şey kendiliğinden geldi.bir deftere haftalık program yapın kesinlikle. Yaptıklarınıza tik koyun. Onları yaptığınızı görmek sizi daha da heveslendirecek. Her zaman programa uyun. Her işinizi yetiştirdiğinizi göreceksiniz.

27 kasım 2018 16:51

3. Yetenek sinavi ile alan bir bolumde okuyorum suslu.

27 kasım 2018 16:56

4. Süslücüm niye okuduğunuz bölümü söylemiyorsunuz ? Hem anonimsiniz hem de başka bir Bilgi vermemişsiniz yani kimse sizi tanımaz.Eğer bölümünüzü söylerseniz belki aynı bölümden biri çıkar tavsiye alırsınız

27 kasım 2018 17:14

5. Suslu müzik ogretmenliği.

27 kasım 2018 17:18

6. Ben de bu etrafımdakiler Nası böyle sakin sınavı takmıyorlar vs diyordum bir çoğunun antidepresan kullandığını öğrendim.

İnsanları sallayın ya

27 kasım 2018 17:24