dershanedeki hocama asik oldum ?

merhabalar oncelikle yasimi belirteyim, 20 yasima girecegim yksye hazirlaniyorum (okula gec kayit olmustum, bir sene de mezuna kaldim.) dershanede duzenli dersine girdigim bir hocama fena tutuldum.oyle cok yakisikli biri degil ama inanılmaz kibar ve agzi cok iyi laf yapiyor. (yasi 28)bunu tabii ki kimseye demedim muhtemelen gecici bir hayranlik oldugunu soyleyeceklerdir ama alakasi yok kendimi o kadar tanidigimi dusunuyorum.belki baslarda hayranlikti ama suan her dk aklimda maalesef ve cok kiskaniyorum.hayatinda biri olmadigina eminim ama olmasi fikri bile beni cok uzuyor.ben bunu nasil asabilirim veya ilerde (uniden mezun olunca falan) bir sansim olur mu sizce?aradan 4-5 yil gecmis olacak sonucta, o zaman bana ogrencisi degil de kadin gozuyle bakabilir mi?🙂 okudugunuz ve yargilamadiginiz icin cok tesekkur ederimm.🌺

1. 4-5 yil son akliniza bile gelmeyecektir.

18 aralık 2022 19:31

2. Gecici bir hayranlık bu ergenlikte olur normal.

18 aralık 2022 19:43

3. Hayır hayır hayır. Lütfen derslerine odaklan. Ben üniversiteye yeni başladığımda ing kursundakı hocama aşık olmuştum. Yani aşık olduğumu sanıyordum. Ben 20-21 yaşındaydım o da 27-28. Adamın tek derdi beni yatağa atmakmış resmen. Ucuz kurtuldum ama o yıllarda erkeklere bakışımı çok olumsuz etkilemişti.

18 aralık 2022 20:30

4. 2.kez kalmam ya puanım fena değildi zaten tıp istediğim için bıraktım sifjskka inşallah dediğiniz gibi 4-5 sene sonra aklıma bile gelmez çünkü şuan güllü- ödüm kopuyor diyerek seni düşünüyorum hocam haberin olsun 😭

18 aralık 2022 22:11

5. ben de çok sıkılınca etrafta yakisikli adam bulup ondan hoslanmaya basliyodum bu yaslarda ya. gorseniz nasil asik gibiydim falan, heyecanlanarak o kişiyi düşünerek  sarkilar falan  dinlerdim. 2 ay sonra adi aklima bile gelmiyodu. üniversiteye geçince şu hallerine götünle güleceksin süslü

18 aralık 2022 22:19

6. Ahahhdsh umarım dediğin gibi olur teşekkürler A8 ♥️