-dert içerir- yalnız kalmak isteyen sevgili?

merhaba süslüler. erkek arkadaşımla uzun süredir birlitkeyiz. o da ben de şu aralar kötü bir dönemden geçiyoruz. bana soğuk davranıyorsun dediğimde özür diledi ve yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. onun bazı ailevi problemleri, benim de hem ailevi hem sağlık problemlerim var. ikimizin de yalnız kalmaya ihtiyacı var. bugün buna karar verdik, çok fazla yazıp aramıyoruz. çünkü ikimiz de kendimizle kalmak istiyoruz şu sıra. ara vermek gibi değil, öyle anlaşılmasın. sadece içinde bulunduğumuz durumda birbirimizin yanında olabilmek için yeterli gücümüz yok. kendimizi toplamaya çalışıyoruz. ama onunla konuşmayı şimdiden çok özledim. kötü olduğunu bildikçe içimden bir şeyler kopuyor. benim arkadaşım yok, birisine anlatamıyorum. ailemdeki herkesin de aslında dışarıda kendi ailesi var, pek öyle aile sayılmayız yani. anneme ne anlatırsam annem gider başkalarına anlatır. komşular her şeyimi biliyor, ben de artık anlatmıyorum. etrafımdaki insanlara da anlatamıyorum, öyle tavırları var ki sanki onlara koz veriyormuşum gibi hissettiriyorlar, hatta bazıları içten içe seviniyor. bunu fark ediyorum, rahatsız oluyorum. yarın ona çikolata göndersem, güzel bi not yazsam... nasıl olur? yalnız kalmak istiyorum dedikçe üstüne mi gitmiş olurum, yoksa 'konuşmasak da ben varım' demek istediğimi anlar mı? ben ne yapayım süslüler?

1. Süslüm biraz kendi haline bırak bence şimdi üzerine düşmüş gibi olabilirsin ama çok fazla da açma arayı bu seferde hiç aramadın kötü olduğumu biliyordun diye düşünebilirdin az biraz sabret belki bu yalnız kalmak ikinize de iyi gelecek özleyeceksiniz birbrinizi.

7 şubat 2021 01:20

2. Haklısın sanırım süslüm, üstüne gitmemeliyim. Ama sanki ne yapacağını, zamanı nasıl geçireceğini bilemez haldeyim. Halbuki ben kendimle çok güzel vakit geçirebilen biriyim. Bağımlı değilim. Ama bu sefer böyle oldu işte. Uyusam da diyorum bir kaç gün öyle kalsam. Uyandığımda zaman geçmiş, o iyilrşmiş ve beni özlemiş olsa. İnan diğer dertlerim hafif gelir o iyi olduktan sonra. Teşekkür ederim süslüm, cevabın benim için çok değerli.

7 şubat 2021 01:37

3. Gercekten seven insan öyle yalnız falan kalmak istemiyor, bu triplere girmiyor. Zaten ilgisizmiş artık ne yasıyorsa bahanesi olmuş ve senden uzaklasmış bak senin de sorunlarin var sen yalnız falan kalmak istemiyor onunla paylaşmak istiyorsun cevrende birileri olsa da onunla paylasmak.isteyecektin. cünkü adama deger veriyor seviyorsun ama o degeri o sana vermiyor ve seni yeterince sevmiyor. Al bu gercegi ne yaparsan yap, ama bir an önce kabullenmeye bak

7 şubat 2021 09:50

4. Süslüler, konuşup hallettik. Yalnız kalmak istediğinde, içindeki durumun kmtü etkilerini bana yansıtmamak için istemiş. Ama birbirimizin yanında olarak atlatmak varken, yalnız kalmak saçma gelmiş. Hepimize çok teşekkür ederim. Gerçekten..

7 şubat 2021 15:12

5. Anon5, o cevabı görünce ben de üzüldüm fakat sevgilimi tanıdığım için çok üstünde durmadım. Sonra zaten yazdı ve hallettik. Ben de şu an yine de üstüne düşmüyorum, rahat bırakıyorum. Nefes almalıyız diyorum. Konuşmayı kesmeden ama çok da yazmadan, birbirimizin yanında olduğunu bilerek nefes alıyoruz. İletişimi keserek değil de, böylesi daha iyi oldu. İçimi rahatlattın anon5.

7 şubat 2021 21:21