susluler ozel kliniklerdeki cene cerrahlari 50 binden aşağı fiyat vermiyor. devlette yapılıyor mu? ücreti nasil oluyor bilgisi olan varsa cok sevinirim
cevaplar
Çene cerrahıyım, fakültede ortalama 17 bine falan mal oluyor ortodonti masrafı hariç.
Hangi şehirdesiniz ?
25 temmuz 2022 22:27
A1 ankara için sorabilir miyim ? Sıra işi nasıl oluyor tarih için ? Bir de doktor önerisi verebilir misin ?
25 temmuz 2022 22:29
A1 ne sansliyim size denk geldi soru:) Ankara'dayım ben de
25 temmuz 2022 22:31
Siz hangi sehirdesiniz acaba Dr. hanım?
25 temmuz 2022 22:32
Ankaradayım ben de, ortodontik tedavi gördünüz mü her ikinize de sorayım :)
25 temmuz 2022 22:36
Ben gördüm, 2 sene surdu 2 sene once bitti. Alt cenemde gerilik var bu çözülmedi, ameliyat tavsiye edilseydi tele baslamazdim, dogru yonlendirilmedim.
Üst dişlerim onde duruyor. Ortodonti ile Dislerim hizalandi üst ön disler biraz geriye de gitti dislek görünüş cok az azaldı ama. Tip 2 denilen bozukluk var bende..
25 temmuz 2022 22:40
Overjet oldukca fazla..
25 temmuz 2022 22:41
Genellikle ameliyat öncesi ve sonrası ortodontik tedavi görmesi gerekiyor hastaların, yani ortodonti ameliyata hazırlıyor sonrasında ameliyattan sonra bir süre daha tel takılıyor. Ortodontiden önce ameliyatın yapılabileceği vakalar çok sınırlı sayıda.
Bizim fakülte için bu şekilde dışarıdan gelen hastalarda süreç şöyle ilerliyor, yine dışarıda bir ortodontistiniz - mümkünse bu tedavinizi yapan olabilir- çekilen filmler üzerinde ölçüm yapıp ameliyat için plak hazırlıyor ameliyatın tek çene mi çift çene mi olacağı, ne kadar ilerletme yapılacağı vs planlanıyor sonrasında ameliyat tarihi verilip ameliyatınız yapılıyor. Fakültedeki ortodonti bölümünden randevu almak neredeyse imkansız olduğundan ortodonti kısmını dışarıda halletmek daha mantıklı oluyor.
25 temmuz 2022 22:46
Ortodonti kismini yeniden disarida ben hallederim dr.hanım, sizin önerebileceginiz hastane var mı? İlk once genel dis randevusu aliniyor diye biliyorum agiz cene cerrahisine alamamistim yanlis bilmiyorum degil mi?
En kisa surede baslamak istiyorum dudaklarımı kapatamıyorum cok canımı sıkıyor. Hava yolu hacmim az bir de tıkanıyorum o kadar tedavinin ustune bunu yasamak üzüyor. Cok mutlu oldum size denk geldigim icin, ilginiz icin cok tesekkurler.
25 temmuz 2022 22:50
Doğrudan sizin oldugunuz yere de gelebilirim paylasmak isterseniz..