devlet ten saat 4 de dişçi randevum vardı, diş hekimi bakamam sonra randevu vereyim dedi, böyle birşey olabilir mi ?

işten izin alıp gittim, erkenden oradaydım odasına girdim dişlere baktı sorunu anlattım vs herhangi birşey söylemedi yani şunu veya bunu yapacağım gibisinden ( kaplama -dolgu ) bu saatte bakamam , yarın gel sana randevu vereceğim dedi. bende özel sektörde bir çalışanım nasıl izin alayım falan dedim. bu saatte olmuyor çalışma yanımda yardımcım bile yok buralar ilaclanacak vs dedi. bende bilseydim sabah veya daha erken bir saatte gelirdim! sonuçta mhrs de randevuyu kapatmamissiniz açıktı dedim. öyle yapıyorlar saçma işte vs vs bir sürü şey dedi. bende istemiyorum randevu falan gelemem tekrar izin alamam dedim. böyle saçma birşey olabilir mi ya , odasına girdiğimde saat 4 olmamıştı daha 5-6 dakika vardı, yapmamak için yer arıyorlar resmen covid-19 bahane ederek hasta bakmıyorlar. gerçekten çok sinirlendim her dakika izin alabilen biri değilim özel sektörde ne olabilir ki yani. tedavi yarım kalır onu anlarim ama 4 e on kala gelen bir hastayı bakmamak nedir gerçekten anlam veremiyorum.

1. 4te bitiyorsa mesaileri bilemem ama bakması gerekiyorsa bimere cimere vs yazın bence.

20 ekim 2021 18:36

2. Süslü çok saçma ya hani 4 buçuk olur anlarım ama 4 e beş dakika falan vardı daha saat 16 olmamıştı yani. Bu nedir yani SGKmizi boşuna mı yaptırıyorlar anlamıyorum. Bu covid 19 u bahane ederek dış hekimlerinin bazıları ciddi işten kaytariyor bu ikinci oldu bu süreçte benim.

Yazmayı düşünüyorum cimere

20 ekim 2021 18:44

3. beş dakikada bakması bana pek mümkün gelmedi. randevuları doktorlar açmadığı için o da mağdur oluyor olabilir. doktordan ziyade kurumun saçmalığı gibi geldi bana

20 ekim 2021 18:49

4. Beş dakikada niye bakacak ki onu anlamadım normal randevu 16 daydi .

Mesai 5 de falan bitmiyor mu

20 ekim 2021 19:22

5. Daha önce gittiğim muayenelerde ilk randevu hep bu şekilde gerçekleşti, inceleyip istemesi gereken röntgen varsa onu ister, yoksa da eğer çok basit bir işlem değilse işleme göre bir zaman aralığında randevu verilir ve devam edilir. Yarına vermesi yine iyiymiş, benimki belki bir ay sonrasına vermişti minik bir kırık, dolgu yapar geçer herhalde diye gittiğim şey için, sonra da kanal yapması gerekmişti.

Tedavi için giderseniz görürsünüz zaten birini uyuşturur, onu çıkarır sıradakini muayene eder, o çıkar başka birini uyuşturur, sonra ilk uyuşturduğu gelir işlemini yapar vs vs. Ben kanal yapılırken bi 5 defa girip çıkmışımdır o şekilde ki kadının bir dakika boş kaldığını görmedim. Yani demem o ki sizden sonra da bakacağı hastalar vardır ve ona göre planını yapıp sizi yarına almak istemiştir. Ben anormal bir durum göremedim

20 ekim 2021 19:32

6. ne alaka 4te bakmıyor ya hayırdır mesai 5te bitiyor? biz 1 dk bile erken çıkamıyoruz onların lüksü ne acaba? saçmalığa bak. süslü sağlık bakanlığına şikayet et

20 ekim 2021 19:33

7. Siz sonuncu muydunuz onu da tam anlamadım aslında, 5e kadar devam edecekti de araya sıkıştıramadı diye düşündüm. Yine önceden planlanmış randevuları bitmişse ve yardımcısı gitmişse yapabileceği başka bir şey yoktur diye düşünüyorum. Sabahtan da gitsem aynı durumu yaşadığım için ilk muayenede hep bu şekilde yaklaştıklarını düşünüyorum

20 ekim 2021 19:41

8. ben 4te bittiğini düşündüm süslü anlattıklarınızdan. normal mesai durumunda bakmaması aşırı saçma

20 ekim 2021 19:44

9. MHRS den randevu aldım zaten son saati 4 falandı yada 16:30 hatırlamıyorum yani yarım saatte bir hasta bakıyor gittiğimde de boştu kimse yoktu.

Tekrar işten izin alamam edemem dedim ki haklı olarak cidden alamam bari tartarlari temizleyin rica etsem dedim ona bile buralar temizlenecek falan daha kendim temizliyorum yardımcım bile yok dedi. Ya ben anlamıyorum madem bakmayacak 16 ya neden randevu açtınız dedim , sistem saçmalığı vs dedi. Böyle birşey olamaz bence yeri geldiğinde covid den önce 17 randevusu falan vardı. Çok saçma şikayet etmeyi düşünüyorum ne yapabilirim.

20 ekim 2021 19:57

10. Hekimler genelde operasyonları sabah vakti yapıp operasyon sonrası kontrol, muane kısmını yapıyor. Doktor sizi muane etmiş. Sorunu tespit etmiş. Fakat işlemi yardımcısı olmadığı ve gerekli hijyenik ortam olmadığı için erken saate gelmenizi önermiş.

20 ekim 2021 19:58