dheas hormonu yüksek olan süslüler nasıl tedavi oldunuz?

merhaba. pcosum ve bu hormonun yıllarıdır yüksek 400-700 bandında değişiyor her ölçümde. defalarca kez endokrinoloji ve kadın doğuma gittim. hiç bir tedavi uygulanmadı. en son gittiğim doktor takip altında olman lazım ama bu hormonu düşürmek için pek fazla tedavi yöntemi yok doğum kontrol hapı kullanabilirsin ama bunun da belirli yan etkileri var ben tavsiye etmiyorum dedi. senin böbreküstü bezlerin genetik olarak bu hormonu biraz fazla üretiyor yapacak bir şey yok dedi. eğer daha fazla yükselirse mr falan bakılabilir dedi. bütün doktorların dediği gibi. hep iyi bir doktora denk gelirim umudundaydim ama inanın daha fazla doktora gidecek takatim kalmadi. böbreklerimin üstüne bıçağı saplayacagim artık. suratım her daim kistik sivilceli, saçlarım tutam tutam dökülüyor, kıllarım her türlü epilasyon yöntemine dirençli bir de yetmezmiş gibi en derin depresyonda bile libidomdan ödün verdirmeyecek kadar azmış hormonlara sahibim. bu hormon bu kadar yuksekken sorunlarımın hiçbirini çözemiyorum. saç baş yolacak kıvama geldim. lütfen tavsiye verin

1. Doğum kontrol hapı kullanabilirsin demiş işte?

9 ağustos 2022 16:55

2. Reddit'te benzer durumda olanlar vardı diye hatırlıyorum. Pcos subredditine bakabilirsin

9 ağustos 2022 18:37