dişçiye açmı tok mu gideceğim, dişimi çekebilir?

çekebileceğini söylemişti peki yiyip mi gideyim?

1. Ne kadar bir süre

3 mart 2021 10:00

2. Tok gitmeniz gerekir, küçük bir google araması ile bu bilgiye ulaşabilirsiniz, birkaç saat birşey yememeniz gerekir anesteziden sonra

3 mart 2021 10:12

3. Anesteziye de aç girilememesi gerekiyor diye biliyorum. Ben dolguya aç gitmiştim doktor sormuştu açım diyince de hemen ye gel demişti sjsısısjsk

3 mart 2021 11:01

4. Tok gittim anestezi yaptı akşama kadar yemek yeme dedi

3 mart 2021 12:04

5. Aksi belirtilmedikce genel kural-> dişçiye tok gidilir

3 mart 2021 12:41

6. Dişçinin verdiği anesteziyle ameliyatlarda verilen genel anesteziyi karıştırmış galiba süslülerden biri. Genel anesteziden önce tabi aç susuz gidilir ama diş dolgusunda sadece dişimizi uyuşturacak kadar anestezi yapılıyor ve tok gidilmesi daha mantıklı.

3 mart 2021 12:50

7. Yanlış anlaşıldı sanırım, dişçi anestesinden önce değil sonra birşey yiyemeyeceğiniz için tok gitmek gerekir dedim ama ifade edemedim sanırım, dişçi de lokal yapılır ağız içine ve kişi sonrasında birşey yiyip içemez.

3 mart 2021 13:27

8. Yiyememek de bi faktör tabi ama dilini yanağını ısırmadan çok dikkat ederek yiyebilecekse dolgu, kanaldan sonra da yer:) burda amaç anesteziden sonra aç gelen hastanın tansiyonu düşmesin, senkopa girmesin diye yemek yemesini sağlamak.

3 mart 2021 22:13