diş ipi önerisi olan var mıdır?

geçen yıldan beri oral b nin diş ipini kullanıyordum ama tekrar almak için gittiğimde fiyatının iki katına çıktığını görüp yıkıldım.şerit şeklinde olup çok kaygan olmamasını(gizlinot: sensodyne in ipi mesela asla sabit durmuyordu) istiyorum.piyasada uygun olarak önerebileceğiniz marka varsa çok sevinirim süslüler

1. up up up ne olur...

20 aralık 2018 01:37

2. İki yıldır benri kullanıyorum fena değil bence fiyatı da uygun ben memnunum. Gratiste indirime girmiş bile olabilir. Denemeye değer süslü bakabilirsin

20 aralık 2018 01:44

3. Süslü derdine deva olmaya geldim. Rossman prukodent marka 75metre mumlu diş ipi gerçekten Harika. Fiyatı 10tl. Bana en az bir ay yetiyor 75metre olanlar. Eskiden perlodentti marka o zamanki ipler daha kalındı bu Yeni seriyi ben çok beğendim.

20 aralık 2018 02:39

4. Şok markette sensodyne diş ipi 7-8 liraydı süslü bir bakabilirsin

20 aralık 2018 03:05

5. Sensodyne kullandım süslü ama çok kaygan geldi bana.rossmandan almıştım bir ara ama o da ip şeklindeydi gerçi markasını pek hatırlamıyorum

20 aralık 2018 09:07

6. Oral b fiyatı nasıl uçtu hakikaten ben de onu kullanıyordum, geçen migros indirim yaptı ağız bakım ürünlerinde bir alana bir bedava gibiydi, sensodyne aldım ben de, kötü değil çok kaygan gelmedi. Ben benrininkini kullanamadım çok plastik hissi geldi bir de kalın gibiydi.

20 aralık 2018 09:39

7. O zaman diğer sensodynelere bakayım ben teşekkür ederim herkese