diş teli kullanırken dişlerin sararması?

5 aydır diş teli kullanıyorum ve dişlerim inanılmaz sarardı süslüler. zaten diş yapım sarı idi ve çay kahve içmeyi çok severim. içtikten sonra fırçalamaya en azından su ile çalkalamaya dikkat ediyorum ama yine de işe yaramıyor. daha da tedavinin bitmesine 1 yıl civarı kaldı ama şimdiden kahveci dedeler gibiyim. moralim çok bozuk yaşayan oldu mu bu durumu? şimdi yapabileceğim bir şey var mı? tel çıktıktan sonra beyazlatma işlemi vs işe yarar mı

1. süslü çok rahatsız oluyorsanız çıkarmadan da teller üzerindeyken beyazlatma işlemi vardı sanırım ama her şekilde çıktıktan sonra leke kalıyor. çıktığı gibi zaten temizliyorlar ama. ilk çıktığında benimkiler çürümüş gibiydi hepsi :D temizlediler hemen bembeyaz oldu sırma gibi

8 nisan 2021 16:56

2. Süslü teller bende takılıyken benimkilerde sararmisti cok fazla. daha sonra telleri çıkarınca sarı değildi gayet normaldi ddksmx ins sende de öyle olur

8 nisan 2021 16:56

3. Ben 1 yıl kullandım tel değişimine gittiğimde 2-3 ayda bir temizlediler ben de düzenli fırçaladığım için sararma olmadı. Hekiminizle konuşun gerekirse ek ücret verin ( ben vermemiştim) temizleyebilirler. Teller çıktıktan sonra braketlerin altında kalan kısımla eşitlenecek şekilde beyazlatıyorlar.

8 nisan 2021 16:58

4. benim de bi tık sarardı. beyazlatmakta aşırı kararsızıö hem pahalı hem zararlı deniyor.

8 nisan 2021 17:47

5. Benim braketim şeffaftı o sararmıştı yada ona takılan lastikler sararıyordu. O da dişleri sarı gösteriyor, çıkınca eski rengine döner merak etmeyin. Bu arada tel çıktıktan sonra dişlerim sanki hassaslaştı o yüzden beyazlatma işlemi falan yaptırmadım. Şarjlı fırçayla hafta 3 4 kez fırçalıyorum. Daha temiz ve beyaz görünüyor.

8 nisan 2021 17:53

6. Çayı ve kahveyi azaltıp içtiğiniz zamanlarda çok iyi fırçalamanızı öneririm.

8 nisan 2021 20:06

7. ben tellerim varken temizlettim, bembeyaz oldu. teller sararma yapıyor hakkıkaten daha önce hiç olmazdı. temizletebilirsiniz.

9 nisan 2021 01:08

8. Ben de yaklaşık bir ay önce tel taktırdım. Çok dikkat ediyorum hatta bu süreçte iki bardak çay bir bardak da kahve içtim sadece.. Ona rağmen dişlerim sararmış hissediyorum süslüm:((

9 nisan 2021 08:31

9. Çok kötü bir durum konuşurken bile dişlerimin görünmesini istemiyorum. Hepinize teşekkür ederim süslüşler

9 nisan 2021 16:48