dişil enerjim yok gibi hissediyorum?

güzel ve kadınsı giyiniyorum, bakımlıyım ve gösterişe önem veririm. ama mizah ve kafa anlayışım ya da müzik tarzım vs erkeklerle çok uyuyor. öyle olunca ister istemez bana kanka gözüyle bakıyorlar. bu benim karakterim gibi düşünüyorum. ama daha çekici olmak istiyorum. değişebilecek bir durum mu? hayranım böyle dişil enerji yansıtan kadınlara :(

1. kadın arkadaşlarınla daha çok vakit geçir. müzik anlayışım erkeklere daha çok uyuyor ne demek ya sanki lisedesin. tamam kadın arkadaşlarınla müzik konuşma dinleme başka aktiviteler yap.

1 şubat 2023 11:37

2. Süslü benim de dişil enerjidir cilvedir artık adına ne derseniz yok. Mizah konusunda Kadın/erkek ayrımı yapmanız tam doğru olmasa da dediğinizi anladım. Benim de bazı ilgi alanlarım erkeklerin daha yoğunlukta olduğu şeyler ama buna rağmen hiçbir zaman erkekler beni "kanka" olarak görmedi. Hatta ben de bundan şikayetçiydim ama şimdi saldım. Bazı arkadaşlarımın yakın erkek arkadaşları var ama benim olamıyor çünkü ya sevgili olacak kız gözüyle bakıyorlar ya da hiç. Siz sürekli bunların yanında "kanka, abi, oğlum" filan diye mi takılıyorsunuz acaba?

1 şubat 2023 12:02

3. İ'm not like other girlss

1 şubat 2023 12:12

4. öyle hissedersen öyle olursun. change ur mindset güzelim

1 şubat 2023 12:33

5. Vajinana lavanta sok, 3 güne Hürremsin

1 şubat 2023 13:33

6. kadınların mizah anlayışı ile erkeklerin mizah anlayışı arasında majör bir farklılık yok. Ortak paydada buluşmak zor değil. Siz erkeklerle uyuşuyorum diye sürekli kolpaçino esprileri yapıyorsanız çevrenizdeki erkekler biraz vasat olabilir. Tek cinsiyete yani sadece kadınlara ya da sadece erkeklere hitap eden herşeyi bayağı buluyorum.

1 şubat 2023 13:41

7. i̇'m not like other girlss durumu değil bu süslü seni çok iyi anlıyorum. Ne yazarlarsa yazsınlar kadın erkek arasında müzik zevki, mizah vs konularında mutlaka farklılıklar oluyor. Modadır cilt bakımıdır alışveriştir benden sorulur, bir sürü kadın arkadaşım var en yakın arkadaşım da kadın her gün konuştuğum ettiğim ama konu mizaha, sanata, müziğe, memleket meselelerine gelince arkadaşlarım suspus oluyorlar hiç ilgilerini çekmiyor. Game of thrones muhabbetine bile hasret kaldım allah'ın yarattığı mis gibi diziyi çok savaş annecim diye izlemediler. Öyle monolog gibi ben konuşayım onlar dinlesinden de nefret ediyorum. Halbuki karşı cins arkadaşlarımla ya da erkek kuzenlerimle saatlerce konuşabiliyorum böyle konuları. Böyle olunca da kafa kadından öteye gidemiyorum hiç. Ben de bayılıyorum dişil enerjisi yüksek kadınlara. Giyim kuşamla olacak şey de değil bence ne giyseler ben kadınım diye bağırıyor zaten. İnce işler diye bir podcast buldum ona başladım yeni. Ayrıca başka kanallara da bakıyorum işime yarar belki diye. inanıyorum ki Bu podcastler bize iyi gelecek, yaralarımızı saracak :(

1 şubat 2023 14:12

8. Abi eğer erkeklerle kadınlar farklı şeyler dinleyip, izleyip, farklı şeylere gülerse; o zaman ortak ne konuşacaklar? İyice kafayı yediniz kadın- erkek  diye her şey de ayrılmaz. Hiç mi ilişkiniz olmadı ya, ortak alanalar iyidir, ortak konuşacak konu olması iyidir. Kadın erkek farklı türler değil :D sadece birer cinsiyet.

Hani dişilliğinizi arttırmak istiyorsanız anlarım da konuşacak konu ne alaka? Ne bekliyorsunuz bu soruya cevap olarak merak ediyorum. Biri de gelmiş oraya saçmalamış. Game of thrones etrafında sadece erkekler mi izliyor cidden? İnanılmaz saçma ortamlarınız var

1 şubat 2023 15:05

9. Müziğin ve mizahın kızı erkeği mi olur ya? Bence size kanka gözüyle bakmaları dayı gibi bir karakterinizin olmasından olabilir. Genelde böyle "mizahım erkeklere daha çok uyuyorrr, erkeklerle daha iyi anlaşıyorumm." Diyen kızların ağzından küfür düşük olmuyor, sürekli zorlama bir şekilde, bağırarak konuşmak suretiyle erkek taklidi yapıyorlar, onların düşüncelerini benimsemeye ve muhabbetlerine katılmaya çalışıyorlar. Bunun tek sebebi karşı cinsten onay almaya çalışmak. Halen daha erkeklerin sizi beğenmesi için dişil enerjili olmak istiyorsunuz, kendiniz için değil. Erkeklere bu kadar odaklanmak yerine kendi içinize bakın bence; ben neden birilerinden onay bekliyorum, neden erkeklerin beni beğenmesinin kendi değerimi yükselttiğini düşünüyorum, neden kendimi kendim için değil başkaları için değiştirmek istiyorum gibi sorular sorun kendinize.

1 şubat 2023 15:18

10. konu mizaha, sanata, müziğe, memleket meselelerine gelince arkadaşlarım suspus oluyorlar hiç ilgilerini çekmiyor mu jdjdjd

1 şubat 2023 17:14